Petra Kvitová - fuj! Dobrá tenistka, lidská špína!

Četli jste někdy knížku "Jak se kalila ocel"? Úžasný příběh sovětských komunistů kteří pod vedením Pavky Korčakjina ve víru obrovského nadšení v lepší spravedlivý život konfiskovali průmyslové podniky, malé firmičky, rodinné farmy a všechen soukromý majetek hospodářského významu aby nakonec patřil všemu pracujícímu lidu... Jaké nadšení u nich působilo, když přebírali jednotlivé firmy....

Mělo to ale jeden háček: po konfiskaci většiny majetku soukromých společností nastal hladomor. Pročpak asi? Ta chamtivá lůza si neuvědomila, že podniky potřebují kvalifikované manažery, protože bez nich jsou jen stojícími výrobními prostředky bez užitku, nebo naopak ještě navíc zdrojem ztrát... Všichni majitelé byli ale už ve vězení, nebo popraveni. 

Každý úspěch, pane senátore Humle, vyžaduje těžkou dřinu, osobní nasazení a velké osobní odříkání. Říkate, že by Petra Kvitová měla odevzdat občanství? Jak jste se Vy podílel na jejím úspěchu, když chcete profitovat z jejích daní a nelíbí se Vám, že pro ni platí daňové povinnosti z Monaka? Já Vám napovím: Nijak! Celé to komunistické myšlení, které je zakořeněné v naší společnosti víc, než si všichni myslíme, způsobuje závist a nepřejícnost. Už to konečně pochopte, komunističtí a nebo latentně komunističtí křiklouni: Pro úspěch musíte na sobě pracovat a ne jen natahovat ruce a křičet cosi o spravedlnosti! Kvitová si navíc peníze vydělala v Anglii a ne u nás! A já ji za všechny Čechy, kteří to mají v hlavě v pořádku a kteří si cení toho, jak nás pozitivně zviditelnila, z celého srdce děkuji! A pro pana Humla: navrhuji Vám pane senátore Korčaginova typu, aby každý občan zaplatil Petře Kvitové daň za pozitivní reklamu České Republice. Nic totiž není zadarmo!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Josef Pazourek | pátek 11.7.2014 10:02 | karma článku: 37,99 | přečteno: 2369x
  • Další články autora

Josef Pazourek

17.listopad za koblihu?

15.11.2017 v 21:52 | Karma: 23,83

Josef Pazourek

Tam kde srnky .... druhý pokus....

22.7.2015 v 23:07 | Karma: 11,01

Josef Pazourek

Tam, kde srnky....

20.7.2015 v 23:41 | Karma: 9,13

Josef Pazourek

Kam na borůvky?

18.7.2015 v 10:34 | Karma: 11,72