Když už zaplatit tu veselou cestu, tak pořádně!

To, že naše vládá proplatí našemu prezidentovi cestu na setkání diktátorů a válečných zločinců, nelze ani komentovat. Je to natolik trapné, že začínám mít vyrážku z toho, že jsem občan ČR. Prý tam jede poděkovat za to, že nemluvíme Německy. A mě je líto, že prezident mluví česky.

Takže vy všichni srabi ve vládě, co z našich daní zaplatíte tu komedii, fakt se tam nenajde nikdo, kdo by to celé bloknul? Spoléhal jsem aspoň na lidovce. To že ANO vedené bývalým "údajným" STB agentem, kterého do KSČ přihlásila dle svých slov maminka, nemá proti cestě Zemana nic, chápu, ale Zaorálek se poslední dobou vyjadřoval celkem rozumně, tak mě to mrzí dvojnásob.

Takže proplacení cesty už asi nelze zabránit. Proto navrhuji, když už proplatit, tak pořádně. Kromě jeho letadla, bych poslal v dalších letadlech alegorické vozy tažené osly s mírovou tematikou, sám Zeman by mohl z letadla po přistání vyklouznout rudým toboganem a tým jeho přicmrndávačů by mohl pod taktovkou Ovčáčka zahájit ohňostroj. Taková oslava by měla mít grády, aby si to Putin s Kimem náležitě užili. Náš pan prezident je vrchním velitelem ozbrojených sil ČR. Každý ví, že česká národní postavička, dobrý voják Švejk je nadčasový pojem a vystihuje nás, jako národ který je dosti vzdálen hrdinství a pevnému charakteru. Takže to celé zakončím slovy dobrého vojáka Zemana, teda pardon Švejka, který pronesl onu památnou větu: Lidský život je natolik složitý, že samotný život člověka je proti tomu hadra.

A ještě něco: odteď si dám pauzu od politických článků a budu se raději věnovat fotoreportážím z Jeseníků. Kdosi mi napsal do diskuse, že za Jeseníky které mám tak rád, není velká karma, proto píšu o komunistech. A to je velký omyl. Když píšu o Jeseníkách, cítím, že má karma (nikoliv ta blogová, ale fyzická, duchovní- je li taková) roste a stává se bohatší. Psaním o Jeseníkách se mi obohacuje duše. To, že se přesměruju na Jeseníky sděluji schválně, abych udělal radost všem příznivcům Zemana, Putina, Kima Čonga a jiných světově podivných individuí, protože jsou velikonoce, tak ať mají radost všichni. Šťastné a veselé svátky všem.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Josef Pazourek | neděle 5.4.2015 21:13 | karma článku: 22,87 | přečteno: 662x
  • Další články autora

Josef Pazourek

17.listopad za koblihu?

15.11.2017 v 21:52 | Karma: 23,83

Josef Pazourek

Tam kde srnky .... druhý pokus....

22.7.2015 v 23:07 | Karma: 11,01

Josef Pazourek

Tam, kde srnky....

20.7.2015 v 23:41 | Karma: 9,13

Josef Pazourek

Kam na borůvky?

18.7.2015 v 10:34 | Karma: 11,72