Zhulená EU ? :)

Zhulený mi přijde ministr zdravotnictví Němeček, zhulený mi přijde Ťok, zhulená mi přijde Šlechtová, zhulený mi přijde i Jurečka... jen si čteme každodenní zprávy a zhulení jsou především ti, kteří jsou placeni z našich daní.

Určitě doporučuji přečíst si nejnovější zprávu : Europarlament je plný kokainu, ukázal test - zdroj idnes.cz http://www.legalizace.cz/2015/09/europarlament-je-plny-kokainu-ukazal-test/

Já už opravdu nevím jak vysvětlit všem co si je platíme z našich daní, že jsou tu pro nás, nikoliv my pro ně. Že živnostník není parazit, ale také musí z něčeho žít, že zaměstnanec není ovce a že musí také spát a odpočívat viz. sestry v českém zdravotnictví, lékaři taktéž. Že učitelé by měli být adekvátně odměňováni, aby si nemuseli o prázdninách zajišťovat další brigády. Že obyčejní lidé chtějí žít a nejen přežívat, že kdo chce pracovat měl by dostat odměnu nikoliv almužnu, že je normální za práci dostat odměnu a né si o ní několikrát říkat.  Jenže stále slyšíme: nejsou peníze v systému, slibem nezarmoutíme, pracujeme s péčí řádného hospodáře, dodržujeme pravidla, dbáme na správné procesní úkony atd...

Kolik asi musí stát to jejich zhulení ten náš veřejný sektor ? Jaké odměny každý měsíc obdrží ti co se nestydí podívat do očí seniorům a přitom vědí, že nadstandardní platy mají na úkor nemocných, postižených, seniorů a dalších zranitelných skupin.

Jo to se dalo čekat ta zhulenost, plníme příkazy EU do roztrhání těla, a to ukázaly testy:

" Evropský parlament je plný stop po kokainu. Vyplývá to z průzkumu německé televizní stanice SAT 1. Její redaktoři posbírali ve veřejných prostorách parlamentu na 46 vzorků a téměř všechny byly pozitivní na kokain. Profesor Fritz Sorgel, který vzorky zkoumal, je přesvědčen, že nalezené množství se nemohlo do areálu dostat tak, že by je jednotlivci donesli na oblečení."

Je čas, aby začali být zhulení i občané, abychom to s těmi dobře placenými zhulenými vůbec přežili.

 

 

Autor: Pavla Vacková | středa 30.9.2015 11:45 | karma článku: 35,80 | přečteno: 1793x