Jasný vzkaz vládě a současně jasný vzkaz vlády !!!!

Proč hned tanky na hranicích ? Proč né pouze celníci, kontroly a jasně stanovená pravidla. Velmi srozumitelně musí naše vláda prostřednictvím médií hlásat do světa:

" Vážení migranti, u nás v ČR na vás nečeká blahobyt, nemůžete se mít lépe než se mají lépe naši obyčejní lidé. Samozřejmě se můžete mít lépe pokud se přizpůsobíte gaunerům, kteří na vás na hranicích čekají...gauneři z řad politiků, policistů, advokátů, podnikatelů obchodujících s chudobou a podobných ...s těmi se budete mít jistě dobře, ale bohužel nebo bohudík...i v tomto směru se blýská na lepší časy. Chystáme se nejen " opustit "  EU, chystáme se být tvrdšími v postihování korupce. Posílíme útvar ÚOOZ o 1 000 policistů, aby zločin korupce byl maximálně potlačen. Zakážeme politické trafiky a zvýšíme minimální mzdu. Pravidla a podmínky pro žití zpřísníme natolik, že do ČR nebudou přicházet migranti za snadným životem, ale i ti naši nepřizpůsobiví se budou raději chtít odstěhovat. Svými přísnými opatřeními docílíme zásadního: ve svých zemích budete muset zůstat a snažit se o lepší bytí a my vám k tomu pomůžeme standartní i nadstandartní hospodářskou pomocí. Představitelé vašich zemí jsou bohatí lidé, chtějte aby nebyli několikanásobně bohatí než jste vy. U nás jsou vítáni pouze ti, kteří nečekají blahobyt / neb u nás žádný není / a budou přínosem pro naší zem...v blahobytu žijí pouze politici, kteří mají svůj vysoký standart příjmu zajištěn z mnoha žil veřejného zdroje díky tzv. politickým trafikám. Ale i v tomto budou brzy jasně stanovená pravidla  a už konečně na věčné časy a nikdy jinak.

Vážení migranti,

soucítíme s vámi, ovšem třetí svět v pohybu není řešením, je jen ukázkou selhání kompletně všech, kteří jsme placeni z vašich daní. Celá nešťastná situace slušným lidem neprospívá, pouze se zvyšuje nenávist a to rozhodně nebylo naším cílem. Chceme tímto vyjádřit náš jasný postoj ".

Za sebe sděluji: NE, ovšem ANO tam u vás.

Občan ČR, v jehož službách je Vláda ČR.

Autor: Pavla Vacková | středa 11.11.2015 12:56 | karma článku: 31,45 | přečteno: 1452x
  • Další články autora

Pavla Vacková

Nevěřím paní Michalákové !!!

7.10.2015 v 18:42 | Karma: 24,14