Konfitovaná kachna na spermatu – Bon Appétit!

V Londýně se otevírá kuchařský kurz pro experimentátory. Nutné je se na něj vybavit ejakulátem, z něhož se pak budou připravovat pokrmy. Potřeba bude cca pět čajových lžiček. To není vtip, ale realita!

Hlavním důvodem použití této netradiční ingredience jsou prý podle organizátora, zážitkové firmy Wonderush, nepopiratelné zdravotní benefity spermatu. Vyzdvihuje především vysoký obsah vitaminů a minerálů, například vitamin C, vápník a vitamin B12.

Jestli spíš hlavním důvodem není bláznovství a nuda, takzvaně roupy v zadku (ty by se konec konců taky daly použít jako surovina) a touha šokovat. Jako vitamíny a minerály jsou ve všem možném, kvůli tomu ještě není nutné přidávat do špaget carbonara nebo na malinový cheesecake sperma.

Na kurzu se naučíte tuto neobvyklou, a já dodávám i krajně nechutnou, surovinu, využít v kompletním tříchodovém menu. Čím čerstvější prý ejakulát bude, tím lepší. Více se dočtete zde.

Fakt by mě zajímalo, jestli byste to chtěli zkusit. Vařit a následně i jíst. Jestli jsem jediná, komu se z toho dělá krapet nevolno.

To už bychom se za čas mohli dočkat toho, že žádný tělní výměšek nepřijde na zmar. Že nás kuchařské kurzy budou učit třeba poctivou nudlovou polévku „tak trochu jinak“ a že základ na UHO už nebude v prášku.

Autor: Pavla Pokorná | pátek 21.10.2016 21:27 | karma článku: 22,26 | přečteno: 975x