Ať vám to s Freddiem ladí, Georgi

Pro každého z nás budou jedny Vánoce těmi posledními – Last Christmas. George Michael jich zažil pouhých 53, ale jeho dokonalý sametový hlas a energie, kterou dával do svých písní, zůstane. Byl to Pan Zpěvák.

Když byli v Praze Queeni, zpíval s nimi Paul Rodgers. Nebylo to špatné, ale stejně bych s nimi na jednom podiu nejradši viděla právě George Michaela, jehož hlas měl cosi velkého společného s hlasem fenomenálního Freddieho Mercuryho.

Somebody to Love v podání George Michaela mám dokonce o něco raději než tu originální. Možná za to může atmosféra koncertu, možná právě ta živelná energie a emoce, které do toho George dal. Uměl jít až na dřeň. Vidět a slyšet to naživo musel být neskutečně mocný zážitek.

Neumím si to pustit potichu. Vždycky jen na plný koule, do ruky kartáč na vlasy a jedeme spolu. Mé srdce zpívá… 'Til the tears run down from my eyes.

A ještě jeden kus od něj je má velká srdcovka. Respektive od něj a od Eltona Johna. Píseň, kterou když slyším, naběhne mi husí kůže. Don't Let The Sun Go Down on Me. Má to jednoduše sílu.

Nad Georgem Michaelem slunce nezapadne, o to se vážně nebojím. Poslední potlesk. Pozdravuj tam nahoře Freddieho!

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Pavla Pokorná | pondělí 26.12.2016 12:07 | karma článku: 23,53 | přečteno: 561x