Sprejeři - rekvalifikujte se !

Tato pestrá internetová fotka mě inspirovala k tomu, jak by mohli být využiti sprejeři k prospěšným pracem.     FOTKA SE MI MOC LÍBÍ A HNED MĚ NAPADL K NÍ I VZKAZ PRO TY, KDO BY ESKALÁTORY MOHLI NATÍRAT, KDYŽ TAK RÁDI VŠUDE MALUJÍ MONOGRAMY, VZKAZY SPOLUŽÁKŮM A KOSOČTVERCE!  

web

Vážení puberťáci a pouliční "natěrači" !
Až se budete nudit, tak neryjte prosím kosočtverce a srdíčka do dřeva na našem dětském hřišti a nemalujte na domy a ploty ty vaše nesmysly - ve kterých údajně vidíte velkou hloubku (což vidí i opilec na dně sklenky).

Už mě nebaví ve městě vysvětlovat nad vašimi monogramy dětem, že tohle se neučí ve škole, a že je to jen osobní problém někoho, kdo neví, jak jinak by mohl být vidět. Navíc to je pořád to samé - znaky přibývají dle vandala, kterej tam v noci právě prošel...
Prostě inspirujte se ZDE na fotce a malujte něco užitečného !!! Staří lidé a děti alespoň lépe rozliší jednotlivé schody - a nebude tolik úrazů v metru.

A hlavně, když už vás rodiče nevedli k úctě k práci a majetku jiných, tak vaše ruce by prací pro město byly užitečné. Proč ničíte práci někoho jiného, když jste sami nic zatím nevybudovali a nepostavili ?

Takže až zase potkáme sprejera a náhodou ho dohoníme, předáme ho rádi policii. Doufám, že by za trest mohl nějaký ten eskalátor pomalovat barvičkami...

Autor: Pavla Brychtová | úterý 6.11.2012 21:15 | karma článku: 11,82 | přečteno: 1262x