Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Karma. Jen malé doplnění: Tahle informace se přetřásá už roky, často se objevovala v různých diskuzích zejména po druhém zvolení VK. Media do toho nikdy nešila, myslím, že to tu až do precedensu 1. přímé volby nikdy nebylo výrazným zvykem. Koneckonců i otec pana Grebeníčka se obešel bez masovějších reakcí. Tohle je zkrátka jen reakce na některé argumenty, předložené v předvolebním finálním klání. A možná taky takové malé upozornění na sedmou velmoc. Těžko říci. Já to považuji za vrácený políček panu VK ml. Každopádně doufám, že už se tyto argumenty na naší politické scéně nikdy neukáží.

4 1
možnosti
PB

Děkuji za doplnění článku. Inspirovaly mě rekace blogerů, kteří kritizovali Karla a nyní se jim informace o VK zdála jako nemístná.

Musí si uvědomit, že to není fér..

2 2
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2494x
Jsem fanoušek psaného slova, pisatel dojmů a pozorovatel dění, technik, ajtík, grafik a nadšenec do designu, fotograf a certifikovaný poradce v oblasti realit a investic, milovník umění - ale hlavně jsem mamka - a velká optimistka, která doufá, že pro náš svět ještě není pozdě ! :-)

Seznam rubrik