Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Než jste pocukroval, pomazal jste rozpuštěným máslem. To se hned pozná. jsou pak takové výraznější. Určitě nejsou tak suché a tvrdé, jako jsem měla na začátku svých pokusů já. Vypadají nadýchaně a měkoučce. Tak dobrou chuť.

0 0
možnosti
Foto

Dani už nejsou bohužel :-)

0 0
možnosti
Foto

Já, jakožto česká buchta, buchty upéct umím, ale přistupuji k tomu jen výjimečně. Ono zadělávat těsto na tři čtyři buchty se moc nevyplatí a víc se jich u nás nesní.

Osobně dávám přednost buchtám přepasírovaným přes prase ;-)

2 0
možnosti
Foto

Helenko já taky rád tu spešl úpravu buchty přes prasátko, ale pštttt.;-D;-D;-D Děkuji za návštěvuR^

1 0
možnosti
Foto

Názvu článku jsem se opravdu upřímně lekla ;-D

Na Prostřeno nekoukám a sama pořádám kurzy vaření, které hojně navštěvují i muži :-)

Takže buchta, nebuchta, neviděla bych to s tím moderním vařením tak zle. Každopádně díky za připomenutí receptu široké veřejnosti.

1 0
možnosti
Foto

Štěpánko právě. No a ten název, no prostě nechtěl jsem tuctovej a taky hned připojil omluvu :-). No možná třeba právě švestkových  buchet by jsme si měli víc užít, než nám je třeba EU zakáže nebo receptury upraví. Štěpánko každopádně děkuji za návštěvuR^

0 0
možnosti
Foto

Pavle,...prý umím !;-D Tak se k tomu hrdě hlásím;-)..a navíc, jsem na ně dostala hroznou chuť, zdravím R^

1 0
možnosti
Foto

Jituš též tě zdravím u příležitosti tohoto tzv. nezdravého pokrmu, který již kdysi dělali naše babičky a dožívali se vysokého věku. Ona taková dobrota pěkně zabalená třeba na pěkný výlet přijde vždy k chuti.:-)

1 0
možnosti
TH

V Prostreno je to opravdu nekdy monotonni. A nejmene kazdy ctvrty je muz.

Ale zkuste takovou buchtu pripravit jeste k menu. To zabere moc casu. Navic, po jidle jeste buchtu? PO knedlikach? To je sebevrazda. 

Mnoho mych znamych tohlke nepece, anobrz  to neji.  Ja taky ne. A taky jsem to nikdy nepekla.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji Vám za návštěvu a vyjádření;-)

0 0
možnosti
Foto

R^Pavle, Ty ses nám dal na vaření, to je milé:-) Ne, že bych byl zrovna moc na sladké, ale takovou dozlatova vypečenou z rohu pekáče bych si dal:-)

1 0
možnosti
Foto

Honzo kdepak já, já bych to nezvládl, to má drahá polovička. Honzine a byly výborné;-D

1 0
možnosti
Foto

Vypadají skvěle, hned by se člověk zakousnul, mňam.:-PU nás vedou koláče, můj manžel nejraději tvarohové.:-)

1 0
možnosti
Foto

Dášo ty mám taky rád, nebo ty klasický moravský :-) Jen nemám rád povidla ty teda ne ;-€;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 811
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 716x
Něco o sobě? Nic zajímavého, snad je dva citáty, které vystihují vše.

 

"Cokoli slyšíme, je názor, nikoli fakt.
Cokoli vidíme, je úhel pohledu,
nikoli pravda “.   Marcus Aurelius
 

"Kdybych se měl snažit číst -
o odpovědích nemluvě -
všechny útoky namířené proti mně,
mohl bych to tady celé zavřít
a nedělat nic jiného.
Dělám to nejlepší, co umím a znám,
a chci to tak dělat až do konce.
Jestliže mi dá konec za pravdu,
nebude na tom, co proti mně říkají, záležet.
Jestli se nakonec ukáže, že jsem se zmýlil
nepomohlo by, ani kdyby deset andělů
přísahalo, že mám pravdu."

                        Abraham Lincoln

Můžete mě zaslat i vzkaz : pavelblog@email.cz
nebo mě naleznete zde : https://twitter.com/PavelVrba3
Osobní stránky : http://pavelvrbaozivote.simplesite.com