Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Než jste pocukroval, pomazal jste rozpuštěným máslem. To se hned pozná. jsou pak takové výraznější. Určitě nejsou tak suché a tvrdé, jako jsem měla na začátku svých pokusů já. Vypadají nadýchaně a měkoučce. Tak dobrou chuť.

0 0
možnosti
Foto

Dani už nejsou bohužel :-)

0 0
možnosti
Foto

Já, jakožto česká buchta, buchty upéct umím, ale přistupuji k tomu jen výjimečně. Ono zadělávat těsto na tři čtyři buchty se moc nevyplatí a víc se jich u nás nesní.

Osobně dávám přednost buchtám přepasírovaným přes prase ;-)

2 0
možnosti
Foto

Helenko já taky rád tu spešl úpravu buchty přes prasátko, ale pštttt.;-D;-D;-D Děkuji za návštěvuR^

1 0
možnosti
Foto

Názvu článku jsem se opravdu upřímně lekla ;-D

Na Prostřeno nekoukám a sama pořádám kurzy vaření, které hojně navštěvují i muži :-)

Takže buchta, nebuchta, neviděla bych to s tím moderním vařením tak zle. Každopádně díky za připomenutí receptu široké veřejnosti.

1 0
možnosti
Foto

Štěpánko právě. No a ten název, no prostě nechtěl jsem tuctovej a taky hned připojil omluvu :-). No možná třeba právě švestkových  buchet by jsme si měli víc užít, než nám je třeba EU zakáže nebo receptury upraví. Štěpánko každopádně děkuji za návštěvuR^

0 0
možnosti
Foto

Pavle,...prý umím !;-D Tak se k tomu hrdě hlásím;-)..a navíc, jsem na ně dostala hroznou chuť, zdravím R^

1 0
možnosti
Foto

Jituš též tě zdravím u příležitosti tohoto tzv. nezdravého pokrmu, který již kdysi dělali naše babičky a dožívali se vysokého věku. Ona taková dobrota pěkně zabalená třeba na pěkný výlet přijde vždy k chuti.:-)

1 0
možnosti
TH

V Prostreno je to opravdu nekdy monotonni. A nejmene kazdy ctvrty je muz.

Ale zkuste takovou buchtu pripravit jeste k menu. To zabere moc casu. Navic, po jidle jeste buchtu? PO knedlikach? To je sebevrazda. 

Mnoho mych znamych tohlke nepece, anobrz  to neji.  Ja taky ne. A taky jsem to nikdy nepekla.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji Vám za návštěvu a vyjádření;-)

0 0
možnosti
Foto

R^Pavle, Ty ses nám dal na vaření, to je milé:-) Ne, že bych byl zrovna moc na sladké, ale takovou dozlatova vypečenou z rohu pekáče bych si dal:-)

1 0
možnosti
Foto

Honzo kdepak já, já bych to nezvládl, to má drahá polovička. Honzine a byly výborné;-D

1 0
možnosti
Foto

Vypadají skvěle, hned by se člověk zakousnul, mňam.:-PU nás vedou koláče, můj manžel nejraději tvarohové.:-)

1 0
možnosti
Foto

Dášo ty mám taky rád, nebo ty klasický moravský :-) Jen nemám rád povidla ty teda ne ;-€;-D

1 0
možnosti