Sněhové klouzání a bilancování.

Předposlední den v roce jsem se byl klouzat, tedy spíše podívat na klouzání druhých. A když jsem tak procházel tím křupajícím sněhem, navíc  předposlední den tohoto roku, přemýšlel jsem  a bilancoval ten letošní. Co my dal a co mi vzal. A proč spojení klouzání a bilancování? Možná proto, že když člověk jen sedí, sedí i myšlenky.

Ale přátelé tak nějak postupně. Svit slunce a paprsky odrážející se od sněhu, přímo vybízel k nějakému škobrtání. No, ale já jsem neodolal a prostě jsem se vydal na královéhradecké letiště na CzechRring, kde opět řidiči prověřovali své dovednosti a schopnosti. A stálo to za to.

Více fotografií z této akce naleznete zde:

 

A to mé bilancování spojené právě s tím klouzáním?

Je to jednododuché, třeba právě zde na blogu, kde jsem začal na konci března a díky tomu jsem poznal i úžasné lidičky a mohu se kochat jejich krásnými obrázky a nebo číst jejich zajímavé články.
I díky zdejšímu prostředí jsem měl možnost publikovat a zároveň si testovat focení a hledat cestu ke zlepšování, stejně jako při psaní článků.
Bylo toho v letošním roce mnoho hezkého a krásného. Ale zažil jsem i chvíle, které člověku převrátí život, jeho životní hodnoty se přesypou jako písek v přesýpacích hodinách. Ale i za to jsem vděčný.
A tak mi přátelé, dovolte touto netradiční formou popřát Vám a Vašim blízkým do roku 2015 hlavně hodně zdraví. Přeji Vám tisíce maličkých korálků každodenního štěstíčka, které když nejsou, je to špatné. Přeji Vám lásku a spokojenost a splnění všech snů.  Přeji nám Všem moudrost, která odděluje zrno od plev. Přeji Vám splnění všech Vašich snů a přání.
A také na to, abychom nezapomínali na vlastní smrtelnost. Protože bez ohledu na naše postavení, bohatství a tituly, stačí kousek ledu na silnici a co bylo, už nikdy nebude.

 A nikdy nezapomínejme, že smyslem našeho života je na jeho konci si říci : Žil (a) jsem správně.

 

 

Autor: Pavel Vrba | středa 31.12.2014 0:01 | karma článku: 18,13 | přečteno: 501x
  • Další články autora

Pavel Vrba

Moji milí bakaláři,

12.2.2024 v 19:00 | Karma: 17,03

Pavel Vrba

Zima není vůbec nudná, naopak

25.1.2024 v 14:00 | Karma: 14,30

Pavel Vrba

No co no, tak se omluví

22.1.2024 v 8:00 | Karma: 35,65