Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ivanko, já děkuji

0 0
možnosti
Foto

Oni jsou dva druhy bezdomovců, jedni jsou jimi tak nějak programově, protože jim to tak vyhovuje a druzí, co se dostali nechtěně do potíží a to se opravdu může stát komukoliv.. A právě o tyto lidi by bylo potřeba se nejrychleji postarat tím, že jim nabídne společnost ubytování i možnost opětovného začlenění do pracovního procesu, aby nesklouzli do té "programové" kategorie.. Ono stačí, že se v chladu zahřívat alkoholem a propadnou se časem do alkoholizmu a nechuti něco měnit.. Jinak R^

1 0
možnosti
Foto

Přemku to je naprostý fakt, k tomu nelze cokoliv dodatR^

0 0
možnosti
TG

T65o38m62á69š 44G63a45y83e28r

21. 10. 2015 14:01

R^ Protože máš V! A to je moc!!!!

1 0
možnosti
Foto

Tomáši děkuji za návštěvu a za komentář:-)

0 0
možnosti
Foto

Ivanko moc děkuji za návštěvu a za komentář.:-):-)

0 0
možnosti
Foto

R^Každý má svůj příběh.

1 0
možnosti
Foto

Klárko a svůj osud. A někdy bývá propletencem a jak už někdo psal níže i naivitou a svinstvem. Každopádně děkuji za návštěvu a přeji krásné dny:-)

1 0
možnosti
JP

Asi budu bílá vrána, ale...  Žiji v zemi s daleko příznivějším podnebím pro bezdomovce. Před lety udělaly jedny místní noviny experiment. Vybraly třicet bezdomovců, opatřily jim ubytování, slušné ošacení, jídlo a práci. Po měsíci zůstal v programu jen jediný. Ostatní postupně odešli "pod most". Tak nevím.

1 0
možnosti
Foto

Jiří proč bílá vrána. Vidíte, i když zbyl jen jediný stálo to za to. Jinak já jsem tak nějak k takovým průzkumům a testům skeptický z hlediska objektivity. Nicméně Vám děkuji za návštěvu a za komentář. A přejui at se daří a tenhle problém se nám vyhýbá.

0 0
možnosti
Foto

Pavle, krátký, ale výstižný a krásný článek, moc Ti za něj díky R^

1 0
možnosti
Foto

Jitko, je to holt společenské téma, o kterém se moc nemluví. A přitom kolem sebe slýcháme ty nespravedlivé verdikty. Jitko děkuji ti za návštěvu a přeji krásné dny.R^

1 0
možnosti
DS

Krásné a pravdivé zamyšlení, Pavle. Jen bych přidala, že někteří se na tu ulici dostali (a pak už se jen vezli) i rozhodnutím druhých. Připočtěte lidi naivní, které někdo vysídlil z bytu či se nevlastní vinou či vlastní důvěřivostí dostali do dluhů a v prvních porevolučních letech i děti z "děcáků", které po uplynutí 18 let už nebyli automaticky zaměstnáni a ubytováni (na ubytovně s vidinou bytu) některým z podniků.

Každopádně veliká karma.R^R^R^

Přiznávám, že když vidím dřímajícího člověka bez domova, mám tendenci čichat, zda necítím aceton=nejde-li o diabetické koma (často nejedí a neléčený diabetes mají). Mé kamarádce tak zemřela babička (ač nikoliv bezdomovec) na ulici. Lidi jí překračovali v domnění, že je opilá (což nechápu, zaměnit pach acetonu za alkohol).

2 0
možnosti
Foto

Dášo předně děkuji za návštěvu, ale i za komentář, který doplňuje to mé zvolené téma. Co se týče překračování lidí na ulici, je to bohužel jeden z dalších rysů dnešní doby. Bohužel. Každopádně Vám děkuji a přeji krásné dny, ale také, aby kolem nás byli lidé, kteří ví co je pomoc bližnímu.R^

0 0
možnosti

Hezký článek. Někteří si takový život vybrali, na jiné prostě zbyl. Někteří se chovají jako lidé, jiní své lidství zatratili a prokleli. Je to jako v každé jiné skupině, jen v téhle je to mnohem víc vidět. 

Poznal jsem mnoho takových, i když jsem mezi ně tak úplně nepatřil.

1 0
možnosti
Foto

I Vám pane Jindřichu děkuji za návštěvu a za komentář. A jak to píšete, mezi těmto lidmi je to obdobné, jako mezi ostatními. Přeji Vám hezké dny

0 0
možnosti
MJ

Pavle, kdysi jsem s touto "skupinou" lidí pracovala. Pro mě měli svoje jména (dodnes si je pamatuji a občas je potkávám) a svoje osudy. Kolik zajímavých lidí mezi nimi bylo... krásný blog.

5 0
možnosti
Foto

Magdo, moc děkuji za návštěvu a za krásný komentář, který je úžasným doplněním toho, co jsem napsal. Magdi děkuji a přeji krásné dny.

1 0
možnosti
  • Počet článků 811
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 716x
Něco o sobě? Nic zajímavého, snad je dva citáty, které vystihují vše.

 

"Cokoli slyšíme, je názor, nikoli fakt.
Cokoli vidíme, je úhel pohledu,
nikoli pravda “.   Marcus Aurelius
 

"Kdybych se měl snažit číst -
o odpovědích nemluvě -
všechny útoky namířené proti mně,
mohl bych to tady celé zavřít
a nedělat nic jiného.
Dělám to nejlepší, co umím a znám,
a chci to tak dělat až do konce.
Jestliže mi dá konec za pravdu,
nebude na tom, co proti mně říkají, záležet.
Jestli se nakonec ukáže, že jsem se zmýlil
nepomohlo by, ani kdyby deset andělů
přísahalo, že mám pravdu."

                        Abraham Lincoln

Můžete mě zaslat i vzkaz : pavelblog@email.cz
nebo mě naleznete zde : https://twitter.com/PavelVrba3
Osobní stránky : http://pavelvrbaozivote.simplesite.com