Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ivanko, já děkuji

0 0
možnosti
Foto

Oni jsou dva druhy bezdomovců, jedni jsou jimi tak nějak programově, protože jim to tak vyhovuje a druzí, co se dostali nechtěně do potíží a to se opravdu může stát komukoliv.. A právě o tyto lidi by bylo potřeba se nejrychleji postarat tím, že jim nabídne společnost ubytování i možnost opětovného začlenění do pracovního procesu, aby nesklouzli do té "programové" kategorie.. Ono stačí, že se v chladu zahřívat alkoholem a propadnou se časem do alkoholizmu a nechuti něco měnit.. Jinak R^

1 0
možnosti
Foto

Přemku to je naprostý fakt, k tomu nelze cokoliv dodatR^

0 0
možnosti
TG

T53o12m40á57š 32G71a58y79e42r

21. 10. 2015 14:01

R^ Protože máš V! A to je moc!!!!

1 0
možnosti
Foto

Tomáši děkuji za návštěvu a za komentář:-)

0 0
možnosti
Foto

Ivanko moc děkuji za návštěvu a za komentář.:-):-)

0 0
možnosti
Foto

R^Každý má svůj příběh.

1 0
možnosti
Foto

Klárko a svůj osud. A někdy bývá propletencem a jak už někdo psal níže i naivitou a svinstvem. Každopádně děkuji za návštěvu a přeji krásné dny:-)

1 0
možnosti
JP

Asi budu bílá vrána, ale...  Žiji v zemi s daleko příznivějším podnebím pro bezdomovce. Před lety udělaly jedny místní noviny experiment. Vybraly třicet bezdomovců, opatřily jim ubytování, slušné ošacení, jídlo a práci. Po měsíci zůstal v programu jen jediný. Ostatní postupně odešli "pod most". Tak nevím.

1 0
možnosti
Foto

Jiří proč bílá vrána. Vidíte, i když zbyl jen jediný stálo to za to. Jinak já jsem tak nějak k takovým průzkumům a testům skeptický z hlediska objektivity. Nicméně Vám děkuji za návštěvu a za komentář. A přejui at se daří a tenhle problém se nám vyhýbá.

0 0
možnosti
Foto

Pavle, krátký, ale výstižný a krásný článek, moc Ti za něj díky R^

1 0
možnosti
Foto

Jitko, je to holt společenské téma, o kterém se moc nemluví. A přitom kolem sebe slýcháme ty nespravedlivé verdikty. Jitko děkuji ti za návštěvu a přeji krásné dny.R^

1 0
možnosti
DS

Krásné a pravdivé zamyšlení, Pavle. Jen bych přidala, že někteří se na tu ulici dostali (a pak už se jen vezli) i rozhodnutím druhých. Připočtěte lidi naivní, které někdo vysídlil z bytu či se nevlastní vinou či vlastní důvěřivostí dostali do dluhů a v prvních porevolučních letech i děti z "děcáků", které po uplynutí 18 let už nebyli automaticky zaměstnáni a ubytováni (na ubytovně s vidinou bytu) některým z podniků.

Každopádně veliká karma.R^R^R^

Přiznávám, že když vidím dřímajícího člověka bez domova, mám tendenci čichat, zda necítím aceton=nejde-li o diabetické koma (často nejedí a neléčený diabetes mají). Mé kamarádce tak zemřela babička (ač nikoliv bezdomovec) na ulici. Lidi jí překračovali v domnění, že je opilá (což nechápu, zaměnit pach acetonu za alkohol).

2 0
možnosti
Foto

Dášo předně děkuji za návštěvu, ale i za komentář, který doplňuje to mé zvolené téma. Co se týče překračování lidí na ulici, je to bohužel jeden z dalších rysů dnešní doby. Bohužel. Každopádně Vám děkuji a přeji krásné dny, ale také, aby kolem nás byli lidé, kteří ví co je pomoc bližnímu.R^

0 0
možnosti

Hezký článek. Někteří si takový život vybrali, na jiné prostě zbyl. Někteří se chovají jako lidé, jiní své lidství zatratili a prokleli. Je to jako v každé jiné skupině, jen v téhle je to mnohem víc vidět. 

Poznal jsem mnoho takových, i když jsem mezi ně tak úplně nepatřil.

1 0
možnosti
Foto

I Vám pane Jindřichu děkuji za návštěvu a za komentář. A jak to píšete, mezi těmto lidmi je to obdobné, jako mezi ostatními. Přeji Vám hezké dny

0 0
možnosti
MJ

Pavle, kdysi jsem s touto "skupinou" lidí pracovala. Pro mě měli svoje jména (dodnes si je pamatuji a občas je potkávám) a svoje osudy. Kolik zajímavých lidí mezi nimi bylo... krásný blog.

5 0
možnosti
Foto

Magdo, moc děkuji za návštěvu a za krásný komentář, který je úžasným doplněním toho, co jsem napsal. Magdi děkuji a přeji krásné dny.

1 0
možnosti