Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Můj poslední komentář k tomuto tématu se kterým můžete souhlasit nebo nesouhlasit.- je to čistě Váš jenom Váš problém. A pravda bolí.: Náš národ má celou řadu "národních" vlastností a jeho typickými vlastnostmi jsou až šílená závistivost, škodolibost, nepřejícnost. Konkrétně rallye se pořádají po celé Evropě a funguje to. Protože se lidi v té které vesnici dozví, že v pátek třeba čtyři hodiny bude hlavní silnice zavřená a ve čtvrtek tam bude dvě tři hodiny zvýšený provoz. Berou to, část z nich je pyšná, že se to u nich jede... Nakoupí si dopředu, na čtyři hodiny zavřou psy a kočky a třeba se i dívají... U nás se v každé dědině najde někdo, komu strašlivě vadí, že je jednou za rok na čtyři hodiny omezen, okamžitě našeptává svá moudra jiným a halasně vykřikuje, že jednou za rok právě v době těch čtyř hodin uzavírky musí nutně jet někam pro pytel brambor a má na to svaté právo... A ještě se u nás všichni strašně rádi oháníme všemi těmi Ústavami, Listinami lidských práv a podobně... Neumíme být tolerantní, neumíme říct "jasně, kluci motoristický tady zase po roce pojedou, tak bude trochu hluku" a podobně... Ne, nás auta nezajímají, nás auta nebaví, tak nesmí přece zajímat a bavit nikoho jiného... Viz. ekoteroristé... Horlivému ekoteroristovi je naprosto šumafuk, že tam a tam je přes nkolik vesnic a měst totálně přetížený provoz, lidi se dusí smogem a podobně, on ten poslední frcek dálnice bude zuby nehty blokovat a blokovat a hledat administrativní pochybení a podobně, jen aby se to donekonečna zdržovalo... Protože pro něho je dálnice, auto a podobně zlo... A kdo není jeho smyšlení, jeho víry, ať klidně chcípne... V těch diskuzích je velmi často vidět právě ta netolerantnost... "Mě motorismus nezajímá, tak se tady nikde nebude nic jezdit"... Ale to stejné vidíte v normálním životě! Podívejte se, kolik lidí vykřikuje, že je cestování nezajímá, nebo že na cestování nemají peníze, tak ať žádná svoboda a demokracie není, to dá přece rozum, ne?

0 0
možnosti
Foto

opakuji znova, zkuste lidi přesvědčit, ale nedělejte z nich blby, jenom proto, že se jim nelíbí něco, co se líbí vám.

0 0
možnosti
Foto

Co výstava slepic, ale tohle je fakt humus. Doufám, že bojovníci proti pojištěným a zabezpečeným závodům přiloží ruku k dílu a udělají vše, aby se taková svinstva neděla. Takovej rozbořenej vlastní majetek zfetovaným nebo ožralým gaunerem to je teprve legrace. Ale třeba pomůže traktor s fekálním vozem nebo traverzy.

http://www.novinky.cz/finance/340897-nepojistenym-autem-naboural-vozickare-slibil-mu-opravu-ale-skoncil-u-vymluv.html

0 0
možnosti
Foto

Třídenní výstava slepic a králíků, stejně jako ralye, mají na ekonomiku regionu mizivý dopad. To by se musely konat 3x do měsíce a po celý rok, aby to mělo nějaký měřitelný efekt.

0 0
možnosti
Foto

pane Matuško a u Vás se dělí třídenní výstavy slepic a králíků? To jste ze zajímavého regionu, to se vidí málo kde. To musím uznat.

0 0
možnosti
IH

S traktorem nic nevyhrajete, navíc závody jsou pojištěné, znám několik lidí, co si takhle postavili nový plot.

0 0
možnosti
JT

Pojisteni je sice hezke, ale traverze zapichle v zavodnikovi asi nezabrani.

0 1
možnosti
JT

Kdyby se kolem meho pozemku konaly zavody, tak si tam zabetonuji zelezne traverzy, aby pripadne vyjeti ze silnice zabranilo devastaci meho majetku. Dale myslim, ze v case konani zavodu bych musel neodkladne nekam jet s traktorem.

1 1
možnosti
  • Počet článků 811
  • Celková karma 17,03
  • Průměrná čtenost 716x
Něco o sobě? Nic zajímavého, snad je dva citáty, které vystihují vše.

 

"Cokoli slyšíme, je názor, nikoli fakt.
Cokoli vidíme, je úhel pohledu,
nikoli pravda “.   Marcus Aurelius
 

"Kdybych se měl snažit číst -
o odpovědích nemluvě -
všechny útoky namířené proti mně,
mohl bych to tady celé zavřít
a nedělat nic jiného.
Dělám to nejlepší, co umím a znám,
a chci to tak dělat až do konce.
Jestliže mi dá konec za pravdu,
nebude na tom, co proti mně říkají, záležet.
Jestli se nakonec ukáže, že jsem se zmýlil
nepomohlo by, ani kdyby deset andělů
přísahalo, že mám pravdu."

                        Abraham Lincoln

Můžete mě zaslat i vzkaz : pavelblog@email.cz
nebo mě naleznete zde : https://twitter.com/PavelVrba3
Osobní stránky : http://pavelvrbaozivote.simplesite.com