Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Můj poslední komentář k tomuto tématu se kterým můžete souhlasit nebo nesouhlasit.- je to čistě Váš jenom Váš problém. A pravda bolí.: Náš národ má celou řadu "národních" vlastností a jeho typickými vlastnostmi jsou až šílená závistivost, škodolibost, nepřejícnost. Konkrétně rallye se pořádají po celé Evropě a funguje to. Protože se lidi v té které vesnici dozví, že v pátek třeba čtyři hodiny bude hlavní silnice zavřená a ve čtvrtek tam bude dvě tři hodiny zvýšený provoz. Berou to, část z nich je pyšná, že se to u nich jede... Nakoupí si dopředu, na čtyři hodiny zavřou psy a kočky a třeba se i dívají... U nás se v každé dědině najde někdo, komu strašlivě vadí, že je jednou za rok na čtyři hodiny omezen, okamžitě našeptává svá moudra jiným a halasně vykřikuje, že jednou za rok právě v době těch čtyř hodin uzavírky musí nutně jet někam pro pytel brambor a má na to svaté právo... A ještě se u nás všichni strašně rádi oháníme všemi těmi Ústavami, Listinami lidských práv a podobně... Neumíme být tolerantní, neumíme říct "jasně, kluci motoristický tady zase po roce pojedou, tak bude trochu hluku" a podobně... Ne, nás auta nezajímají, nás auta nebaví, tak nesmí přece zajímat a bavit nikoho jiného... Viz. ekoteroristé... Horlivému ekoteroristovi je naprosto šumafuk, že tam a tam je přes nkolik vesnic a měst totálně přetížený provoz, lidi se dusí smogem a podobně, on ten poslední frcek dálnice bude zuby nehty blokovat a blokovat a hledat administrativní pochybení a podobně, jen aby se to donekonečna zdržovalo... Protože pro něho je dálnice, auto a podobně zlo... A kdo není jeho smyšlení, jeho víry, ať klidně chcípne... V těch diskuzích je velmi často vidět právě ta netolerantnost... "Mě motorismus nezajímá, tak se tady nikde nebude nic jezdit"... Ale to stejné vidíte v normálním životě! Podívejte se, kolik lidí vykřikuje, že je cestování nezajímá, nebo že na cestování nemají peníze, tak ať žádná svoboda a demokracie není, to dá přece rozum, ne?

0 0
možnosti
Foto

opakuji znova, zkuste lidi přesvědčit, ale nedělejte z nich blby, jenom proto, že se jim nelíbí něco, co se líbí vám.

0 0
možnosti
Foto

Co výstava slepic, ale tohle je fakt humus. Doufám, že bojovníci proti pojištěným a zabezpečeným závodům přiloží ruku k dílu a udělají vše, aby se taková svinstva neděla. Takovej rozbořenej vlastní majetek zfetovaným nebo ožralým gaunerem to je teprve legrace. Ale třeba pomůže traktor s fekálním vozem nebo traverzy.

http://www.novinky.cz/finance/340897-nepojistenym-autem-naboural-vozickare-slibil-mu-opravu-ale-skoncil-u-vymluv.html

0 0
možnosti
Foto

Třídenní výstava slepic a králíků, stejně jako ralye, mají na ekonomiku regionu mizivý dopad. To by se musely konat 3x do měsíce a po celý rok, aby to mělo nějaký měřitelný efekt.

0 0
možnosti
Foto

pane Matuško a u Vás se dělí třídenní výstavy slepic a králíků? To jste ze zajímavého regionu, to se vidí málo kde. To musím uznat.

0 0
možnosti
IH

S traktorem nic nevyhrajete, navíc závody jsou pojištěné, znám několik lidí, co si takhle postavili nový plot.

0 0
možnosti
JT

Pojisteni je sice hezke, ale traverze zapichle v zavodnikovi asi nezabrani.

0 1
možnosti
JT

Kdyby se kolem meho pozemku konaly zavody, tak si tam zabetonuji zelezne traverzy, aby pripadne vyjeti ze silnice zabranilo devastaci meho majetku. Dale myslim, ze v case konani zavodu bych musel neodkladne nekam jet s traktorem.

1 1
možnosti