Petro, děkujeme!

Nová paní Jánošík-Paroubková má teď vše ve svých rukách. Petra teď nenápadně, pěkně v tichosti pošle nějakou tu miliardičku, nebo aspoň stamiliónek do Klokánka, nebo na Kuře, nebo Nadaci kostní dřeně.

Víteco, já se snažím najít to lepší. Spousta lidí možná vidí v Petře zlatokopku, ale já věřím, že není. Ona je naopak něco mezi Zorem mstitelem a Jánošíkem.

Podle mne je to možná i takto:

1_Petra toho sexymozka fakt milovala. Vono není těžký si představit, že ženám imponuje zájem mocného a slavného pána.

2_Jiří Paroubek, opojen svou mocí, nabyl dojmu že mu opravdu celý svět leží u nohou a že může všechno, a tak se rozvedl, nadupal viagrou a založil novou rodinu.

3_Paroubek byl zvyklej se doma klidně se vším svěřit, protoža ta původní paní Paroubková mu byla fakt oddaná a neuměl si jaksi představit, že by mu někdy třeba utekla. To stejné aplikoval i na novou paní Paroubkovou, ale to se přepočítal.

4_Nová paní Paroubková ho totiž strašně milovala. Uvěřila, naivka jedna, celému tomu obrazu, který se tan pán snažil kolem sebe šířit a podlehla jeho nepopiratelnému charisma. No a když se jí teď teda svěřil, vodkaď pořád bere ty prachy, tak totálně vystřízlivěla. Několik nocí proplakala a pak si řekla, že byla naivní a že to takto nenechá.

5_Nová paní Zoro-Jánošík-Paroubková vzala spravedlnost do svých rukou a ty trezory vybrala. Vzala dceru, prachy a roha.

6_No, ten starej kozel teď sedí doma, nemá první paní Paroubkovou, nemá druhou paní Paroubkovou, nemá ani úspory na důchod a tak zapškle plive. Nakonec i do politiky se vrátí, páč by neměl na chleba.

...... a pozor, paní nová Jánošík Paroubková má teď vše ve svých rukách. Petra teď nenápadně, pěkně v tichosti pošle nějakou tu miliardičku do Klokánka, nebo na Kuře, nebo Nadaci kostní dřeně.

Tydle dobročinný spolky už nikdy, ale opravdu nikdy nebudou mít nouzi vo prachy. A ten šmudla bude něco vykřikovat vo třech až pěti mega, co si vypůjčil, páč kdyby řekl pravdu, tak ho zavřou. A nakonec bude žvejkat kominickej točeňák a rohlíky a bude si představovat, jak by to bylo fajn, kdyby mu zbyl ten milionek aspoň jeden.

Takže Petro, my ti za Klokánek a ty další předem děkujeme. Takhle je to totiž správné, takhle to má být! :-)

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Pavel Vávra | pátek 7.9.2018 12:40 | karma článku: 39,51 | přečteno: 6486x
  • Další články autora

Pavel Vávra

Kroužkování??

12.10.2021 v 13:28 | Karma: 15,25

Pavel Vávra

Co je víc, slovo nebo rána pěstí?

25.3.2021 v 11:23 | Karma: 27,50

Pavel Vávra

Prymula performer.

15.10.2020 v 13:42 | Karma: 14,71