"Lékař" pan Rath!

Můžete přestat být politikem? Podle mě ne. Zvláště, pokud se nadále veřejně vyslovujete k politickým tématům. A to přesto, že už třeba nemáte žádný morální kredit!

;Dnes na mě na stránce blogu vybaflo toto:(prosím neotevírejte, zvýšíte mu karmu, odkaz uvádím pro objektivnost):

https://rath.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=667976

Než jsem si všiml, kdo to píše, málem jsem začal číst. A teď, zhnusen sám nad sebou vlastním omylem, píši tento blog.Když toho pána pustili poprvé z vězení, sesypali se na něho novináři jako hejno vos. Nejspíše čekali nějaká vyjádření k jeho korupční kauze. Namísto toho se dočkali kritiky vězeňského systému a mnohých rad jak to změnit. Skoro by člověk řekl, že nehovoří bývalý hejtman přistižený s "vínem", ale nějaká bezůhoná morální autorita, která je přinejmenším ministrem spravedlnosti.

Od té doby se ten pán, "bravurně tancující" po procedurálních a formálních nedostatcích našeho právního systému, vyjadřuje téměř ke všemu, a to i v tomto blogu na stránkách idnes. Dnes například hned pod perexem cituje z bible.

Dovolte mi sdělit Vám všem, že mě názory ani morální postoje toho pána nezajímají. Vás ano?

Když jsem dnes zaznamenal další blog toho pána, který jako trestně stíhaný kritizuje jiného trestně stíhaného, který je shodou okolností premiér, otevírá se mi kudla v kapse. Nechci a nebudu to číst. Vyzývám Vás ostatní k témuž. Navrhuji BOJKOT jeho příspěvků.A dále vyzývám touto otevřenou formou administrátora tohoto blogu, aby zajistil "přebarvení" příspěvků toho pána, co je píše, na barvu, kterou jsou označováni politici. Nechci akceptovat definici kterou si ten pán pod svou fotografii sám vymyslel a která obsahuje jediné slovo:

"Lékař"

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Pavel Vávra | pondělí 25.6.2018 14:55 | karma článku: 27,51 | přečteno: 1441x
  • Další články autora

Pavel Vávra

Kroužkování??

12.10.2021 v 13:28 | Karma: 15,25

Pavel Vávra

Co je víc, slovo nebo rána pěstí?

25.3.2021 v 11:23 | Karma: 27,50

Pavel Vávra

Prymula performer.

15.10.2020 v 13:42 | Karma: 14,71