Hrad žaluje L(l)ásku

Pan Mynář prý nic. A tak je teď potřeba dát pravítkem přes prsty tomu, co se opovážil..... Hrad žaluje pravdu a lásku. Ale to nevadí, protože my už přece víme, nad čím tahle dvojka zvítězí!

Hrad prý podal trestní oznámení na Lásku. Teda ne na lásku, ale na Lásku.

Pan Láska totiž otevřel případ "Mynář a ovlinování soudců". Panu Láskovi přišlo divné, že se pan Mynář scházel se soudci a hovořil s nimi o otevřených kauzách, které se týkají hradu.

Pan Mynář se měl údajně zajímat o tyto kauzy, měl kupčit s mandáty soudců, které přiděluje prezident a měl tyto kauzy jménem prezidenta ovlivňovat.

Soud ale na schůzkách pan Mynáře neshledal nic závadného. K ovlivňování prý nedošlo. Nikdo ale nepopřel, že se scházeli a že o těch kauzách hovořili.

Mám pochybnosti. Pochybnosti o rozhodnutí soudu. Mám totiž pochybnosti o tom ovlivňování. A to prosím v době, kdy je plný Václavák lidí protestujících proti panem Zemanem oblíbené a doporučené nové ministryni justice, která se nechala slyšet, že u nás lze trestní stíhání objednat.

Jestli ho lze objednat, lze ho  i zrušit. Proto tam možná je. Aby pomohla panu premiérovi. Prý na to sice nemá kompetence, ale prezident také ne a jeho kancléř už vůbec ne a přesto se "schází" a "informuje". Celý Václavák má stejné pochybnosti.

Takže na chování pana Mynáře není nic divného. Tolik soud. Soud ale ješte nemusí mít pravdu. I justiční omyly tu byly.

Ale tento výrok soudu nic nemění na tom, že pan Láska byl při zveřejňování motivován snahou o pravdu.

Teď tomu dává hrad korunu a místo aby mlčel, bude celou záležitost ještě vířit zastrašováním. Pan láska musí dostat coproto.

Hrad žaluje Lásku. Hrad žaluje snahu o pravdu. Hrad žaluje pravdu a lásku.

Ale to nevadí, protože my už přece víme, nad čím tahle dvojka zvítězí.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Pavel Vávra | úterý 28.5.2019 14:09 | karma článku: 25,26 | přečteno: 640x
  • Další články autora

Pavel Vávra

Kroužkování??

12.10.2021 v 13:28 | Karma: 15,25

Pavel Vávra

Co je víc, slovo nebo rána pěstí?

25.3.2021 v 11:23 | Karma: 27,50

Pavel Vávra

Prymula performer.

15.10.2020 v 13:42 | Karma: 14,71