Primátor F-M: "Určitý velký prostor pro zlepšení existuje..."

Neuvěřitelně odpudivými ptydepe frázemi nás v rozhovoru pro iDNES  hned po ránu častuje primátor Frýdku-Místku Radim Vrbata (hnutí ANO). Po svém zvolení zázračně prozřel a ve své nové funkci si už prostě nemyslí, že by místní ČSSD řídili kmotři. Co na tom, že ještě nedávno na náměstí ve Frýdku-Místku revolučně vykřikoval, že "nedovolí tamním kmotrům, trafikantům a zločincům řídit radnici"...  

K ohlupení voličů a získání potřebných hlasů ke zvolení to však stačilo. Pár dní po volbách tento "politik" s bezelstnou drzostí stejným voličům sděluje, že "nějaké indicie tady sice byly, ale až audity ukážou, zda tomu tak bylo, nebo ne...". A následně trumfuje další perlou "Já si nemyslím, že to bylo úplně takhle...". A je to.

Původně se hnutí ANO domluvilo na spolupráci s lidovci a uskupením Naše město F-M. Nakonec s vítězným hnutím ANO povládne ČSSD - viz tady. O žádný veletoč a žádné překvapení přitom pochopitelně nešlo. Radim Vrbata, ještě nedávno aktivní člen ČSSD, pouze pragmaticky včas zavětřil a využil výtahu k moci hnutí ANO. 

ČSSD tak fakticky ve F-M zůstává u moci a nedávné řeči o "zlomení vazu" ČSSD z důvodu obchodního centra Frýda byly pouze vějičky pro důvěřivé a naivní voliče. Prostě předem důkladně připravený a do praxe realizovaný scénář zkušených současných a bývalých (dnes v dresu hnutí ANO) "politiků" ČSSD.

Jedna perlička na závěr - bývalý primátor a dnes 1. náměstek primátora Michal Pobucký (ČSSD) figuruje mezi obžalovanými při vyšetřování korupce - viz tady. To ale nijak vítěznému hnutí ANO nebrání v koaliční spolupráci. A nejlépe začít tím, že vzniknou nové placené funkce - viz tady.

V každém případě "určitý velký prostor pro zlepšení existuje"...

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Pavel Szturc | sobota 8.11.2014 10:20 | karma článku: 25,32 | přečteno: 2147x