Jak jsem se mýlil v politice II.

Po skončení mandátu Miloše Zeman můžeme očekávat další díl Zemanovy knihy, "Jak jsem se mýlil v politice II.". Zeman nastoupil v roce 2013, v roce 2014 vybuchly Vrbětice a zemřeli 2 čeští občané.

Podle zpráv z médií za výbuchem má stát Ruský stát, tedy má jít o státní terorismus.
Zeman si od Vrbětic několikrát potřásl rukou s Putinem, tedy s rukou, která měla podepsat příkaz k terorismu a vraždám ve Vrběticích. Pomíjím, zda čeští občané zemřeli při výbuchu či byli zavražděni ruskými agenty, kteří se měli vydávat za nějaké inspektory.
Zeman se účastnil oslav na ruské ambasádě, na nějaké oslavě byl i exprezident i Klaus. Zda se jim tam Rusové smáli, "kdybyste věděli, že jsme to byli my, kdo vám vyhodil sklad do povětří a kdo zavraždil vaše občany", my (co s Rusy neslavíme) nevíme, ale je to logické.
Čeští občané mají, co chtěli. Když Putin viděl "slabého prezidenta", tak přitvrdil , rok po zvolení Zemana vybuchl vrbětický sklad. Nepřímo tak za výbuch nesou odpovědnost čeští občané, co volili Zemana. Když se jich na to zeptáte, tak vám svou volbu Zemana zatají, "já ne, to někdo jiný" (asi jim to zůstalo z dětství). Prezident nemůže být "jeden z lidu", musí to být silná osobnost, bohužel jsou stále státy typu Rusko, Čína, Severní Korea a a další státy, kterým vadíme již jen tím, že žijeme jinak, že žijeme svobodněji.
USA měly také "smůlu". Američané zvolili slabého Obamu a Číňané si začali dělat, co chtěli, zabírali ostrovy.
Právě v této době Číňané a Rusové testují amerického prezidenta Bidena. Číňané krouží kolem Taiwanu, Rusové se předvádějí v Černém moři kolem okupované Ukrajiny.

Jakého si zvolíme dalšího prezidenta?

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Pavel Pokorný | pátek 23.4.2021 10:23 | karma článku: 17,22 | přečteno: 490x