ČSSD řeší školní docházku

Žáci ve škole usínají? ČSSD má řešení po ruce, posuneme vyučování tak, aby byli žáci vyspalí (proč žáci nechodí spát dříve, znám to, na studiích jsme po probdělé noci šli na snídani, pak teprve spát a rozespalí jsme bývali za začátku odpoledního vyučování).

Žáci jsou deprimováni známkami?
     Zrušíme známkování.
Žáci jsou deprimování zkoušením?
     Zrušme zkoušení.
Žáci jsou deprimováni otázkami učitelů?
Žáci se po vyvolání stydí před ostatními žáky?
Žáci se bojí zesměšňování, že budou svými odpověďmi spolužákům k smíchu?
     Zakažme učitelům žáky v hodině jakkoliv oslovovat.
     Učitel bude moci oslovit žáka pouze tehdy, pokud se žák přihlásí a dá tím najevo,
          že nespí,
          že nejí,
          že je připraven na komunikaci a
          že ho učitel smí oslovit.

Zrušme školu vůbec nebo jí podstatně zkraťme a nechme děti si prožít dětství bez školy a depresí. Máme přece na vše počítače. Na co vůbec děti školu potřebují, když jim po škole ČSSD "zajistí" peněžní dávky, aby mohli důstojně žít? Zdroje přece jsou, jak praví ČSSD.

ČSSD nám jako obvykle předkládá nesmysly. Ale podívejte se na to ze strany ČSSD, pak již to jako nesmysl nezní. ČSSD potřebuje mít voliče, za jejichž práva se bude "bít", bude pro ně prosazovat sociální dávky, bude bojovat za "fasování" krému na opalování (výmysl socialisty Vladimíra Špidly). Pokud by se občané uměli o sebe postarat sami (a krém na opalování by si dokázali koupit sami), tak by byla ČSSD zbytečná a politici z ČSSD by museli začít pracovat. Pak by ale neměl předseda ČSSD Sobotka za co si postavit dům, expředseda ČSSD by neměl stamilióny, Paroubek by "úspěšně" nevydával knížky a neměl by byt v Řecku.
ČSSD si musí vytvářet své voliče, o které se bude "starat", prosazovat nesmysly, zachovávat ghetta (poslední údaj mluví o 310 ghettech), jinak nepřežije. A instinkt přežití patří mezi základní instinkty živých tvorů.

Mapa ghett
Blog Miroslava Nigrina - Dokázali by se uživit v normálních profesích?
Blog Jarmila Vepřeka - ČSSD chce školu od devíti aneb České školství od desíti k pěti

Autor: Pavel Pokorný | středa 27.2.2013 9:46 | karma článku: 27,52 | přečteno: 1080x