Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

Beru ten socanský nápad jako další ukázku "vyspělosti" české politické scény. Oni jsou totiž socani už 7 let v opozici a je přesně vidět, že ztratili kontakt. Teď nechci říci, že by byli hloupí nebo neschopní, jen je vidět, že ztratili kontakt s exekutivou. Namísto reálných návrhů řešících aktuální problémy nebo požadavky si libují v líbivých nanicovatostech.

Bohužel to není jen problém ČSSD, ale se stejnou situací se potýkaly a potýkají všechny české politické strany v opozici. Nemají dostatek kvalitních odborníků na všechny možné oblasti. Ony je nemají ani vládní srany, ale ty mají aspoň úřednický aparát, který mohou zaúkolovat.

0 0
možnosti
JV

J59i86ř98í 77V93o15l35k87a

27. 2. 2013 12:20

Ano, zrušil bych školu. Zrušili jsme císařství, vracíme majetky církvím, máme a nemáme jednoho knížete ve státní funkci. A teď ti deprimovaní školáci bez šance se vyhajat, učitelé, co nejsou zaplacení. Je mi z toho smutno.

0 1
možnosti
BM

Jistě, zrušme školu úplně, děti se tím jenom stresují, musí ráno vstávat, opustit své počítače, musí být v kolektivu a nechat se otravovat vyučujícím, který jim vykládá co je nebaví a ještě si je dovoluje zkoušet!!!!. Ušetříme tak  na platech učitellů, školníků, kuchařek.... Děti doma u počítačů se budou učit, dvakrát do roka zašlou vyplněný test a tím postoupí do dalšího ročníku.

Zrušením  školní docházky budeme opět první jako jsme byli při jejím zavedením již roku 1774!!! Jojo, ta Marie Terezie.... jako správná představitelka feudálního řádu omezila dětem tu jejich svobodu a oni se musí chudáčkové malí až doposud stresovat ve školních třídách.....No ČSSD je od toho osvobodí.......

2 0
možnosti
Foto

Pro voliče ČSSD je devět ráno moc brzo. Pro ty, co vodí děti do školy cestou do práce, je to moc pozdě. ČSSD spadla do vlastní pasti.

4 0
možnosti
JL

Ano. A jak je to dneska? Rodič jede ráno do práce a v 7 hodin ráno dá dítě do družiny a to dítě tam hodinu sedí. Z teorie pana Chádka vyplývá, že pro dítě bude vhodnější, když bude dítě ráno v družině hodiny dvě. A že pak bude škola končit za tmy, ho už tolik netrápí.

1 0
možnosti
KR

K75a88r66e56l 32R28o42t35t

27. 2. 2013 10:06

Při shlédnutím vystoupení stínového ministra školství za ČSSD jsem měl pocit, že ten pán takové školství, jaké doporučuje,  absolvoval. Pánovi, který nemá ponětí o tom jak se používá podmiňovací způsob bych doporučoval si doplnit vzdělání.

3 0
možnosti
MP

Když už někomu vytýkáte vztah k pravopisu, dejte si pozor na záměnu slov shlédnout a zhlédnout.

Nadto vám chybí za slovy „o tom“ a „způsob“ čárka.

Nic ve zlém. ;-)

1 0
možnosti