Proč válka musí být, a tak i bude?

Na dnešek jsem si připravil „jen“ velice málo kontroverzní téma. Zaprvé z důvodu, abych ve zdejší diskutérské komunitě umožnil smečce lumpen kavárenských havloidů po včerejší bouřlivé diskusi „zasloužený“ time out. A také abych malinko odlehčil stále výbušnější a neautocensurní témata, která mám mezitím připravena. Začnu nejprve primárním důvodem, PROČ válka musí být a bude. 

A tím je fakt, že ač bude Rusko stále více zatlačováno do pomyslného „kouta“, stále nemá problém jak uživit, tak vytvářet blahobytné podmínky díky nezměrnému přírodnímu bohatství. Zlá Kuba to vydržela bratru 55 let, zlý Írán 35 let, tak proč ne zlé Rusko? Když každá blokáda přináší jen silný motiv pro domácí průmysl, který např. zlý Írán katapultoval z feudální zaostalosti za hodného prosionistického šáha Pohlaví, mezi současné kosmické velmoci a hlavní světové producenty automobilů, outsourcujícího již některé „podřadné úkony“ do zahraničí, včetně Evropy (hádejte schválně kam! :-) ).
Oproti tomu vypadá z hlediska kumulované obchodní bilance největší ruský rival a světový četník USA jako klasická „Black Hole“ – tj. Černá díra. Díra, která kromě nekončícího Humanitárního bombardování™  a chrlení dolarů ryze soukromým FED v držení několika „vyvolených rodin“, nemá ani zdroje, ani obchodní artikly, které by byla světu (a věřitelům) za krmení, šacení a ohřev zlenivělých, nevzdělaných a nevzdělatelných Američanů, s to nabídnout. S chrlením soukromě tištěných dolarů a/nebo znemožněním Humanitárního bombardování™, končí i virtuální kreditibilita světové Černé díry No.1!

A to zvlášť poté, co hrdinský čin pana Edwarda Snowdena napověděl, JAK to s „proslulými Izraelskými, americkými“ a dalšími korejskými, tchaiwanskými, japonským a jinými západními bombastickými patentovými právy, Nobelovými cenami a poplatky z nich celý svět vysávajícími, ve skutečnosti je!
Převažující zbývající svět si již při vývoji a bádání dává dostatečný pozor, aby šmírujícím všehoschopným parazitům zatnul tipec. Takže další rána do Euro-atlantického bezpracného zlodějského a šmíráckého blaha urychluje hroucení Pax Americana!

Sekundárním důvodem jak vysvětlit, že Válka bude, je moje vášeň od dětství pro mapy. Ne, že by mapy války způsobovaly. Ale vždy války byly právě mapami iniciovány a povzbuzovány. Vítězící straně přináší „úspěšně se vyvíjející mapa“ záplavu uspokojení a chuti vytrvat v ataku na teritorium protivníka až do samého vítězného konce. Kupodivu jedinou skutečnou velmocí, která dokázala opakovaně neblahý vývoj agrese a postupu agresora hluboko do vnitrozemí zvrátit, bylo právě Rusko.

Pojďme si srovnat hodnou anglosaskou část světa (dříve) bohatého na přírodní bohatství, se zlou  ruskou částí, která je nadále nevyplundrována. Málokomu kdo má mozek vymyt Havloidy dochází, že např. Kanada je obyvatelná z velké části jen do cca 150km pásu na sever od neoddlužitelných a bankrotujících USA.

Naopak Rusko je protkáno funkční silniční infrastrukturou daleko dále na sever, nežli většina Kanady i Aljašky. A navíc z Mapy dostupnosti je i zřetelné, že v Rusku je provoz a dostupnost daleko hustší, nežli v SZ části Kanady, kde sice existuje silniční síť, ale po většinu roku je minimálně využívána.

Důvody mohou být různé. Ale jedno je na první pohled jasné: Kdyby Kanada šla osídlit srovnatelně s Ruskou Sibiří, už by se tak při dravosti „Západního světa“ a Pax Americana dávno stalo! Zkrátka, ani přírodní bohatství, pokud v Kanadě nějaké v těch místech je, nedokáže vytvořit dostatečný potenciál k trvalému a souvislému osídlení, při daných klimatických podmínkách, jako mnohem severněji položená místa na Ruské Sibiři.

Sibiř a její OBROVSKÉ přírodní bohatství tedy bude pro neoddlužitelný, a prakticky již bankrotující Západ, dostatečnou motivací k dobývání Ruska, dokud tyto pokusy:

A) Neskončí totální válkou

B) Nezkrachuje nadobro zrůdný Pax Americana a jeho nekončící Humanitární bombardování™ postupně celého světa

C) Neznárodní se soukromý FED a nedojde ke konkurzu USA a Západu vůči zbytku světa

A anžto i „náš“ český(?) vrchní zemský rebbe Karol Sidon upřednostňuje při řešení nesmiřitelných stanovisek válku, dávám do platzu hypotézu, že 3. světová válka přeci jenom nakonec, bohužel, bude!

Schválně si i Vy tipněte, jak to všechno dopadne!

 

Autor: Pavel Petkov | středa 7.1.2015 17:08 | karma článku: 27,69 | přečteno: 3320x