Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

Milian Riedel

5. 6. 2010 16:40
Karma

R^

0 0
možnosti
K

kaktusak

2. 6. 2010 20:10
Budoucnost je v socialismu

Kosmetické změny problémy nevyřeší.

0 0
možnosti
PP

Pavel Pátek

3. 6. 2010 6:57
Re: Budoucnost je v socialismu

Máte vůbec tušení co socialismus je?

0 0
možnosti
D

danastol

2. 6. 2010 17:15
nebuďte uražen

vy jste vtipálek, jak může někdo za pouhé dva dny něco změnit. Radši vůbec nepiště. Jo a ještě jedna dobrá zpráva, socialismus už asi nebude.Rv

0 0
možnosti
PP

Pavel Pátek

3. 6. 2010 7:00
Re: nebuďte uražen

Také jsem byl, kdysi, voličem ODS. Do té doby, než mě poučili o tom, že nejlépe se vyhrávají volby zrazováním svých vlastních ideí.

0 0
možnosti
AK

Tonda Brno

2. 6. 2010 12:25
Karty jsou rozdány

nezbývá jen čekat jak to dopadne a co se jim podaří. Příští volby jsou už za 4 roky, tak si to pamatujte co udělají a pak jim to můžete spočítat.

0 0
možnosti
G

Gašpo

2. 6. 2010 9:43
S mnohým vo vašom článku musím súhlasiť

ale chcelo by to stáť s nohami na zemi a nevidieť svet tak monochromaticky.

Ja myslím že v otázke lobbingu sa teraz stáva favoritom viacej VV než ODS. VV je tiež pekný príklad vstupu amatéra do politiky. Určite to má aj pozitívny dopad, ale zatiaľ je to presadzovanie programu "zuby nechty" štýlom slona v porceláne viac kontraproduktívne než prospešné. Myslím že ak by sa dostalo do parlamentu viacej menších a tzv. "čistých" strán bola by situácia ešte horšia.

Dôležité je sa dívať s odstupom a hodnotiť to v "rámci možností". Stanovenie "virtuálnej hranice" HDP je rozumný krok. Veľký cieľ sa vždy dosiahne lepšie pomocou cieľov dieľčích.

Tento štát nefunguje dobre. Namiesto "pomáhat a ochraňovat" bohužiaľ platí skorej "obtěžovat a okrádat". Ale štátna správa nie je kriminálnik, ktorého chytíte za golier a strčíte do basy. Musí sa "polepšovať" postupne ( bohužiaľ ). Bolo by fér keby sme Nečasovi a spol. na to dali čas a dopredu ich neodpisovali.

0 0
možnosti
PP

Pavel Pátek

2. 6. 2010 9:54
Re: S mnohým vo vašom článku musím súhlasiť

To, co píšete, je samozřejmě velmi rozumné. Já přece netvrdím, že lze všechno změnit najednou a k úplnému ideálu. O to tady vůbec neběží. Jde ale skutečně o ideály, nebo spíše ideje jako takové. Snažím se pouze svým způsobem upozornit na to, že politika bez vizí a ideí je cestou do pekel. Z toho plyne, že náprava systému nemůže být založena na jakýchsi technologických postupech. Mohu souhlasit s mnoha dílčími body programů jak ODS, TOP09 i VV. Ale z jakého principu tyto návrhy vycházejí? V čem jsou zaktoveny? Mohu se spolehnout, že stejné principy budou platit i zítra a pozítří? Věřím v člověka, jeho rozum, kreativitu a schopnost být svobodným. Na to, jak udělat to či ono je, myslím, odborníků dost a dost. Ale musí být jasné, kam to směřuje. Ke svobodě jednotlivce nebo ke kolektivismu stáda?

0 0
možnosti
G

generál.MacArthur

2. 6. 2010 9:28
"Paroubkův styl patří k tomu nejodpornějšímu..."

To má být vtip? Stačí se podívat, jakou kampaň vedla ODS na svých billboardech. Zdá se , že jednodušší lidé Paroubkovou upravenou tvář pomocí photoshopu na billboardech ODS žerou!!Rv

0 0
možnosti
PP

Pavel Pátek

2. 6. 2010 9:35
Re: "Paroubkův styl patří k tomu nejodpornějšímu..."

Souhlasím s Vámi. A upravenou nebo neupravenou tvář pana Paroubka nežeru. Stejně jako kterékoli jiné tváře na billboardech. ODS nevyjímaje! A už dlouho se mi dělá špatně z politiky oblbování lidí.

0 0
možnosti
E

escapada

2. 6. 2010 9:27
Poslouchal jste někdy

paroubka ? Nebo se jenom spoléháte na to co píší stranické noviny ODS ? Vy jste čítankový příklad zmasírovaného člověka tiskem a televizí . Ať žije pravicová propaganda .

0 0
možnosti
PP

Pavel Pátek

2. 6. 2010 9:30
Re: Poslouchal jste někdy

To víte, že ano. A co z toho má pro mě plynout?:-)

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

2. 6. 2010 9:22
Na tenhle článek

mám jenom ?????????????????:-)

0 0
možnosti
PP

Pavel Pátek

2. 6. 2010 9:28
Re: Na tenhle článek

Tak se, prosím, ptejte.

0 0
možnosti
RV

Radim V.

2. 6. 2010 9:19
Karma

Moc pěkné. A podle Vašich oblíbených odkazů soudím, že stejně, jako já, říkáte jediné: Jedinou ideově zakotvenou stranou dneška, odmítající kolektivismus, jsou Svobodní.

0 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1053x
Jsem úplně normální, obyčejný člověk jako všichni ostatní. Už tolik nehledám, ale mám stále spoustu věcí na srdci. A více než 30 let hledání vidím z dnešního pohledu jako hledání sebe sama.
Jsem členem Strany svobodných občanů.