Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NŠP

Neznám špinavé peníze

4. 4. 2012 2:15
0 0
možnosti
LHV

Lord Havelock Vetinari

3. 4. 2012 22:50
Ale je to výborná hymna

skoro mám slzy v očích, kdykoliv ji slyším. All other countries have inferior potassium.

0 0
možnosti
RB

Tajemný muž

3. 4. 2012 13:41
Mazání

Ono mazání negativních zpráv není až tak problém. Neustále máte zaměstnance, kteří hledají zprávy o Vaší společnosti a když najdou něco negativního, odstranění probíhá následovně. Stránku nabonzují jako závadnou. Pokud to nepomůže, dají žádost o vymazání. Pokud majitel stránky (kde se např. v diskuzi daná zmínka objevila) nereaguje nebo nechce, kontaktuje je právní oddělení s výhružkou soudního procesu - nějaký důvod se vždy najde. Většina provozovoatelů ráda vyhoví už při první zmínce (podpořené např. tím, že na daném serveru budou inzerovat placenou reklamou) a zmínku ráda vymaže.

Něčeho podobného chtějí dosáhnout Kazaši - soudními tahanicemi případně výhružkami fyzickou likvidací celé rodiny (několika nevýše postaveným lidem) chtějí dosáhnout odstranění dané hymny (a čehokoli, co si řeknou).

Kde jsou ty časy, kdy internet byl svobodný? Rv

1 0
možnosti
PL

Pavel Lukeš

3. 4. 2012 16:50
Re: Mazání

Dobrý den, Tajemný muži, děkuji za Váš příspěvek i za to, že jste čtenáře obohatil o informaci o nejběžnějším postupu v on-line reputation managementu. Jak jsem uvedl v závěru blogu, mazání je jen jedním z postupů. O stoprocentní úspěšnosti si zatím nechávají zdát i průkopníci tohoto nového oboru a zřejmě i do budoucna nechají jenom zdát - právě kvůli tomu, že internet je tím, čím je.:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1181x
Bývalý novinář a komentátor, nyní mediální konzultant a majitel agentury Spindoctors, která se specializuje na krizovou komunikaci.

Seznam rubrik