Kdo neskáče, není Čech, aneb hoši děkujem!

Jsem nekritický fanoušek - naši hrají vždycky skvěle, jen nám to někdy kazí soupeř, případně rozhodčí ? 

Jenom krátce, prostě hokej patří hokejistům, trénink (se vším tím okolo) trenérům, kibicování kibicům (a že jich zase je, i když je nikdo nepotřebuje:-)) a fanoušek prostě fandí. 

O kibicích - jsou všude, nejčastěji u pivka, nebo před televizí a vždycky přesně vědí, koho měl žvejkal (rozuměj pan trenér Vladimír Růžička) nasadit, koho nasadit neměl, že obrana nestojí za nic, že útok nestojí za nic, že brankář nestojí za nic a vlastně vůbec nikdo nestojí za nic. Asi je škoda, že je nikdo nikde nechce, při tak obrovském množství znalostí a dovedností - kecám, škoda  to není. 

O "našich" - prostě borci.  Kdo z nás může říct, byť i jen jednou za rok, že je v tom co dělá čtvrtý nejlepší na světě? (Jenže kolik nás takovejch je jako oni, viďte pane Mára:-)) A ten Jordánův gól proti Kanadě měl platit ?

O rozhodčích - ten Jordánův gól proti Kanadě měl platit  ?

O Kanadě - jen dvě slova s číslovkou: Mistři světa 2015!  Akorát ten Jordánův gól měl platit  ?

O Jágrovi - jedním slovem: Jágr! 

O fanoušcích - taky nejlepší na světě (kibic se nepočítá). A že se Češi dokážou semknout jen při hokeji? Třeba je to jako u blanických a prostě ještě není nejhůř a skutečné semknutí přijde, až půjde o víc než o hokej. 

Takže zase za rok, bylo to  fajn, škoda, že bez placky, ale o to víc je na co se těšit ne? Jo a ještě něco závěrem: ten gól Jordána proti Kanadě...

Opatrujte se ?  

 

 

 

 

 

Autor: Pavel Kuchynka | pondělí 18.5.2015 21:36 | karma článku: 14,31 | přečteno: 521x