Také vy můžete mít tak enormní a tvrdé erekce

Přesně tahle zněl předmět mailové zprávy, kterou jsem dostal na svůj služební mail. Odesílatelem byl jakýsi Hubert Horák. Nabídky podobného ražení mně opravdu nechodí a tak jsem zprávu rozklikl.

Co je to nevyžádaný mail, asi Hubert netuší a já zase netuším, proč mi nabízí Big Man – osudový vynález pro mimořádnou mužskou sílu…

Snad zase manželka něco neplácla u kadeřnice, nebo někde jinde? A proč to vlastně po 30 letech neřekla mně? Čtu raději dále a dozvídám se, že Big Man působí osminásobně a zaručuje mimořádnou mužskou sílu mj.:

  1. Účinkuje za 30 vteřin
  2. Odstraňuje strach a problémy, způsobuje růst touhy
  3. Propůjčuje větší výdrž pro 4, 6, nebo dokonce 8 orgasmů za noc
  4. Udělá tělo i duši ještě senzibilnější pro lepší sex
  5. atd. atd. atd.

Pak následuje mnoho sugestivních otázek typu: „Co byste tomu řekli, kdyby se všechny ty ženy, které obdivujete, odevzdaly do vaší náruče?“

Hubert je jistě hodný chlapec, ale jeho skvělý přírodní produkt nevyužiji. Někdy večer na rybách sice strach mívám a problémů mám až nad hlavu, ale nevím, proč bych měl mít po příchodu z ryb ještě propůjčené orgasmy. Myslel jsem, že se propůjčují vyznamenání a ne orgasmy, navíc chci večer spát, protože ráno brzy vstávám do práce! Senzibilní jsem dost a manželka určitě neocení, když budu domu tahat všechny ženy, které by se mně poté odevzdaly do náruče. Už ji dost otravují ty ryby, co domu nosím.

Milý Huberte Horáku, nemám zájem o afrodiziakum používané čínskými císaři, kteří díky němu obšťastnili měsíčně 250 konkubín.

Hele, ty kluku jeden šikovná – neměl bys něco zaručeného na ryby? Mám velkou touhu se stát nejlepším rybářem!

www.pobavime.cz

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Pavel Kárník | pondělí 30.11.2015 12:40 | karma článku: 27,89 | přečteno: 1843x
  • Další články autora

Pavel Kárník

21. srpen - s knedlíkem v krku.

13.9.2017 v 10:36 | Karma: 18,71