Soudruh Schwarzenberg, soudruh Babiš a další perly Václava Klause

Václav Klaus nepřestává udivovat. Nedávno obdržel Truman-Reaganovu medaili Svobody za celoživotní odpor ke komunismu. Pocítil také osobní újmu umístěním své fotografie na billboardech Hlavy vzhůru Jany Bobošíkové.

IDNES

Všechny tyto události zřejmě exprezidenta vedly k zamyšlení o výsledku voleb: http://www.novinky.cz/domaci/318463-nestrany-babise-a-okamury-jsou-dusledkem-havlovy-politiky-tvrdi-klaus.html

Rázem mi je vše jasné! Za výsledek voleb může Václav Havel, jeho „nepolitická politika“ vyrobila ANO pana Babiše a Úsvit pana Okamury. Potom se nemůžeme divit, že strana zaštítěná  fotografií Václava Klause získala jen 21241 voličů. Lidé totiž nepochopili, že standartními politiky jsou především Miloš Zeman a Václav Klaus a volili politiky - neprofesionály. Přitom oni hrají fair-play, zatímco „soudruh Schwarzenberg a soudruh Babiš“ by nejraději hráli vodní pólo. Připomnělo mi to jeden starý vtip: "Římský císař promlouvá ke gladiátorum: "Gladiátoři, dnes budete mít zápas ve vodním pólu. Mužstvo, které vyhraje, dostane svobodu!" "A jak poznáme soupeře?" ptají se gladiátoři. Císař se uchechtne a povídá: "Snadno, krokodýli budou mít bílé čepičky."

A teď zase vážně - označení prezidentského protikandidáta za soudruha, byť v nadsázce, je urážlivé a hloupé a pan Klaus se dostává opravdu na úroveň svého „úhlavního nepřítele“ Zemana.

Okopávání kotníků není jen výsadou hochů z ČSSD, ale i oblíbenou zábavou našich prezidentů a exprezidentů. Pan prezident Zeman podepsal pověřovací listiny paní Livii Klausové, která ho podpořila v prezidentské kampani. Václav Klaus se však od prosince do Bratislavy nechystá, ještě spousta kotníků zbývá…

Autor: Pavel Kárník | čtvrtek 7.11.2013 10:40 | karma článku: 25,88 | přečteno: 1493x
  • Další články autora

Pavel Kárník

21. srpen - s knedlíkem v krku.

13.9.2017 v 10:36 | Karma: 18,71