Pravda nejen o kolenu Miloše Zemana.

Konečně je jasno, žádná zeď, žádný shrnutý koberec, žádné záludné štěně, dokonce ani šatní skříň! Pravdu nám vyjevil  přímý účastník v následujícím dopise (ten není otevřeným, jak je zde na blogu zvykem)

IDNES

Milí dvounožci,

psí život je těžký a to i v rodině prezidenta. Jmenuji se Darcy a jsem zvláště v poslední době velmi populární. Jsem stále ještě štěně zlatého retrívra a nejsem žádný blbec. V knize Inteligence psů nám zlatým retrívrům přiřadili 4. příčku. A Darcy se jmenuji po bohatém hrdinovi románu Jane Austenové.

Panička Ivana je prima, jen před tím jejím bručounem jsem ostražitý. Je fakt divnej, pořád se někde v parku motá a objímá stromy a ještě o mně lže! Prý mu schovávám boty a sežral jsem mu lososa. Můj čenich se k jeho botám ani nepřiblížil a viděl jsem, jak lososa odvlekla ta jeho holka Kate do limuzíny, když mizela na párty za kámoškama.

A do toho teď to koleno, napřed ten brejlatej doktor říkal, že to páníček napral večer do zdi a nikdo mu to nevěřil. Dokonce ten Kraus si z toho dělal v televizi prču: http://www.youtube.com/watch?v=WSn-j0OqPjs

Pak to svedli na mě a to bylo fakt děsný. Jen na tom blogu Idnes co se toho popsalo. Národ se rozdělil na dvě nestejné části. Ta větší část mě chtěla vyznamenat jako hrdinu a ta druhá, hlavně kluci ze SPOZ mě chtěli nechat utratit! A teď zase skříň, já z toho snad dostanu psinku!: http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/politika/zeman-koleno-jsem-si-poranil-narazem-do-skrine-ne-do-zdi_288630.html#.UoHw0n3haUk

Pravda je však úplně jiná a já nemohu již nadále mlčet a musím pravdu vyštěkat do celého světa: Za všechno můžou ti doktoři, co našeho bručouna pořád vyšetřují. Mlátí ho kladívkem do kolena a tohle je výsledek. Divím se, že je k němu na návštěvu ještě pouští!

Mnohem lepší byla ta návštěva po volbách. Zadem do Lán přijelo pět chlapů a vedl je nějaký Hašek. Chtěl jsem si s nimi hrát, ale plížili se jako smrad a jen jeden mi byl sympatický. V televizi jsem se dozvěděl, že je to nějaký Škromach. Na blogu psali, že je to darmošlap bez koulí, ale hodil mi jelítko, dobré kroupové, takže to nebude zlý člověk. Jen mně po něm bolelo bříško, těch pět pánů prý zase pár dní hlava.

Bolest bříška mě pak spravil heřmánkový čaj. Snad jsem pravdu vysvětlil už konečně všem a všichni to chápou. Bál jsem se, že mi nějaký tulák z paneláku napíše taky nenávistnej otevřenej dopis na pokračování, tak jsem ho radši takhle předběhl. Tak haf – Váš Darcy Zeman

Autor: Pavel Kárník | úterý 12.11.2013 12:41 | karma článku: 26,53 | přečteno: 1741x
  • Další články autora

Pavel Kárník

21. srpen - s knedlíkem v krku.

13.9.2017 v 10:36 | Karma: 18,71