Jak si Rákosníček po nehodě neviděl do úst.

Jiřina Bohdalová – miláček národa (i pana prezidenta), která ztvárnila desítky krásných rolí, nezvládla svou roli řidiče...

IDNES

To, že někdo ťukne auto je naprosto běžný úkaz, to že někdo ujede od nehody je také stále častější. Jiřina Bohdalová opustila místo nehody i s poškozeným, aniž volala policii.  Nazvat všímavého občana, který není  lhostejný, udavačem, je trošku přes čáru. Následnému rozvíření v tisku, se nedávno oceněná umělkyně brání slovy: „Už toho mám plné zuby! Jsme opravdu národ udavačů,": http://domaci.eurozpravy.cz/spolecnost/81634-bohdalova-se-rozcilila-jsme-narod-udavacu/

Vždyť i dřív, když jsem udělala přestupek a esenbák mi chtěl dát pokutu, tak když jsem mu řekla: ‚To se nestydíte, když jste vyrůstal na mých pohádkách?', tak mě třeba nechal jet, ale teď je to úplně strašné. Připadá mi, jako bych to všechno dělala zbytečně. V tom se vážně nedá žít," dodala Bohdalová.

Snad lékař, který vydal potvrzení na povinné lékařské prohlídce řidičů, má zcela čisté svědomí. I já jsem vyrůstal na pohádkách paní Bohdalové a miloval nejen Křemílka a Vochomůrku. Mé děti zase Rákosníčka. Můj obdiv k výborné herečce ponekud vyprchal při prezidentské kampani i některých dalších krocích paní Jiřiny Bohdalové.

Tato poslední příhoda mě z mých dětských ideálů vyléčila úplně. Necítím se udavačem. Takhle by se Rákosníček – skřítek neposeda, nikdy nezachoval.

Autor: Pavel Kárník | čtvrtek 14.11.2013 13:43 | karma článku: 35,34 | přečteno: 3390x
  • Další články autora

Pavel Kárník

21. srpen - s knedlíkem v krku.

13.9.2017 v 10:36 | Karma: 18,71