Deset litrů pro premiéra. ANO, bude hůř.

Tak jsem se dočetl v Babišových Lidovkách, že Sobotka dostal pokutu 10 000,- za to, že navrhl ministra financí Babiše do vlády bez lustračního zákona. Nedlouho předtím jsem zase zaplakal nad článkem na IHNED, o tom jak pan ministr přiškrtí prachy na kulturu: http://art.ihned.cz/umeni-a-design/c1-62275170-ministerstvo-kultury-skrty?utm_source=mediafed&utm_medium=rss&utm_campaign=mediafed

Sobotka se proti rozhodnutí odvolá, deset tisíc by mu pochopitelně chybělo v rodinném rozpočtu a to by se doma nelíbilo. Šetřit se u Sobotků nebude. Zato se bude šetřit v Národní galerii a dalších „národních“ institucích. Pan Babiš tak kompetentně rozhodl. Hrozí propuštění deseti procent vysokoškolsky vzdělaných odborníků. Jsem zvědav, jak se s tím vyrovná ministr kultury Herman, který slíbil, že rozpočet zůstane. Chlap a lidovec k tomu, přeci drží svoje slovo.

Možná by se vyplatilo zbourat pár státních zámku a v jejích zahradách začít pěstovat třeba řepku, místo prodělku naopak vyděláme a bude na zvýšení platů u vyvolených. Třeba v Agrofertu.

Těch deset tisíc pokuty pro pana premiéra opravdu není ta nejdůležitější zpráva dne. ANO, bude hůř.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Pavel Kárník | středa 4.6.2014 11:19 | karma článku: 18,27 | přečteno: 614x
  • Další články autora

Pavel Kárník

21. srpen - s knedlíkem v krku.

13.9.2017 v 10:36 | Karma: 18,71