Další „odborník“ Miloše Zemana nastupuje, aneb švagr v akci.

Každý den se dozvídáme z médií, co zase provedla „vláda odborníků“ Miloše I., z vůle lidu prezidenta. Máme dva policejní prezidenty, ministr životního prostředí nutně potřebuje utratit ještě nějakou kačku a tak koupí 130 nových aut atd.

FOTO: Petr Horník, Právo

Tak s tím vším je definitivně konec, Miloš Zeman tentokrát vytáhl z rukávu opravdové ESO! K neomylnému Pecinovi na ministerstvo vnitra nastupuje konečně opravdový odborník a není jím nikdo jiný než švagr samotného prezidenta. Místo získal jak jinak, bez jakékoliv protekce, protože si podal přihlášku a ta byla řešena. Všichni padouši nechť se mají na pozoru, oddělení, kde švagr uplatní své schopnosti je oddělení interního auditu a kontroly.

Zbývá ještě výmaz jeho osoby z obchodního rejstříku… Dále jsme se dozvěděli, že ten co má kontrolovat a interně auditovat se přiznává: „Jsem lempl“. Zajímavá odbornost. Od založení své firmy hrubě porušuje zákon a ve sbírce listin zcela chybí jeho účetnictví.

Tak snad aby dal první pokutu sám sobě. Raději už nic nedodám a jdu poslat na všechna ministerstva své přihlášky, jen ještě musím začít porušovat zákon a flíček se třeba najde!

http://www.novinky.cz/domaci/322272-svagr-milose-zemana-dostal-misto-na-vnitru.html

Autor: Pavel Kárník | úterý 17.12.2013 8:23 | karma článku: 26,10 | přečteno: 981x
  • Další články autora

Pavel Kárník

21. srpen - s knedlíkem v krku.

13.9.2017 v 10:36 | Karma: 18,71