Bradavkami proti muslimům! A další novinky…

Nejen TV Nova, ale i výborný deník Blesk dokáže nastartovat úspěšně běžný den. Vzbudíte-li se nerudní a nedospaní jako já dnes – neváhejte! Rozklikněte internet a začtěte se do poutavých příběhů na www.blesk.cz. Po přečtení potom můžete vykročit do práce jakoukoliv nohou.

Blesk.cz

Člověk by měl být informován. Naštěstí tu je nejčtenější deník Blesk. Nejčtenější je logicky proto, že jeho informace jsou nejen celistvé, ale i unikátní. Z ostatních médií jsem občas vystresovaný a vůbec netuším, co mě venku čeká. Jako třeba ti muslimové co se roztahují už i u nás. Češi jsou však chytří a poradí si. Třeba ta naše zpěvačka Míša Nosková, svými bradavkami podráždila muslimům všechny smysly a těm se tak klepají ruce, že neudrží ani bombu! Dokonce je u fotky napsáno, že se z bradavek motali Egypťanům hlavy. Autorovi článku se zase motá měkké a tvrdé i.

Kdyby si snad něco chtěli dovolit přímo u nás, máme tu naštěstí rodinu Rychtářů. Ti by každého narušitele zmlátili jak Macuru. Fuj, ten je ale na fotkách zrychtovanej, že by ho snad ani Džambulka nepoznala. Jo a taky již vím, že za úspěchem a sny není třeba odjet do ciziny. Dočetl jsem se jak se může stát u nás z uklízečky kněžna. Aha, to se mě vlastně netýká, mám nejen vysoký věk, ale i blbý pohlaví.

Češi jsou mocní i ve sportu, díky sudímu Královcovi, ten zařízl i miliardářský velkoklub z Barcelony. Ukázal, jak jsme silní v karetních hrách a dal 7 žlutých a červenou navrch. A taky prý kapři nepodraží a do duelu ve Vyvolených jde Romana s Vladkem. Už jsem zase zpátky u muslimů, o grupáči muslimů z kozou si ale přečtu jindy. Musím běžet do práce.

Díky Blesku, rozjasnil si můj den a zcela chápu, proč jsi u nás nejoblíbenější. Kdybych tě četl každý den, můj život i např. má prezidentská volba, mohla vypadat úúúúúplně jinak.

http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/221102/misa-noskova-muslimy-provokovala-prosvitajicimi-bradavkami.html

Autor: Pavel Kárník | středa 27.11.2013 8:43 | karma článku: 19,93 | přečteno: 1782x
  • Další články autora

Pavel Kárník

21. srpen - s knedlíkem v krku.

13.9.2017 v 10:36 | Karma: 18,71