Babišovy veletoče aneb jak se Zaorálek schopným stal

Že pan Andrej, toho času zatím stále ministr financí ČR, si často protiřečí, je již takový folklór. Že často i vyloženě lže, to se dá dohledat třeba na Demagog.cz. Ale o tom jsem vlastně mluvit nechtěl.

Nejsme jako politici. Makáme. Aby se za nás děti nestyděly. Jsme schopný národ, jen nás řídí nemehla. Malá ukázka hesel hnutí ANO.

Postupně se ukázalo, že ti noví ANO politici zase tolik nemakají, děti se za ně mohou klidně stydět. Jen s tím kdo řídí náš schopný národ, souhlasit mohu...

O demisi, Sobotkovi, Zemanovi atd. jistě nejen zde na blogu promluví povolanější, i samozvaní politologové. Mě spíše zaujal jeden z mnoha veletočů Andreje Babiše. Svou jadrnou českoslovenštinou nám nedávno oznámil, že ministr Zaorálek je neschopnej debil, kterého je třeba poslat...netuším jak to napsat, aby se za mě děti nestyděly. A včera se z neschopného debila najednou stal horký kandidát na předsedu vlády. Panu Babišovi by se líbil, je totiž přijatelný: „Na rozdíl od pana premiéra je schopen komunikovat normálně a neformálně"

Vrtěti psem, se tomu tuším říká. Odvádět pozornost od tématu. Žádný Sobotka, Zeman, Zaorálek, ale Čapí hnízdo, korunové dluhopisy, likvidace živnostníků - to jsou hlavní problémy, které se řeší. A proto se klidně z neschopného debila, může najednou stát přijatelný kandidát na předsedu vlády.

O čem sním? To je další heslo AB. Pravdu se nedozvíte a přitom je tak jednoduchá - víte, jak chutná moc?

Političtí rivalové?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Pavel Kárník | středa 3.5.2017 9:00 | karma článku: 23,48 | přečteno: 517x
  • Další články autora

Pavel Kárník

21. srpen - s knedlíkem v krku.

13.9.2017 v 10:36 | Karma: 18,71