Babiš - totálně pomatená bestie

Pan premiér má poněkud neotřelé vyjadřování o ženách, zvláště nemá-li v blízkosti svůj marketingový tým

Jan Masaryk kdysi řekl: „Demokracie je rovnost a to znamená, že každý musí taky akceptovat stejná pravidla hry. A nejenom to. Ony také metody politického boje mohou být všelijaké, ale musí zůstat v rámci nejzákladnější slušnosti.“

Pan premiér bohužel z moudrosti demokratických politiků nečerpá. Ve svém vyjadřování mu chybí navíc úcta k ženám a to je neodpustitelné. Když si vyměňuje silácké (a někdy hysterické) urážky s ostatními politiky (ano myslím Kalouska, Michálka, anebo zcela nedávno "vlastizrádce" Peksu a Zdechovského), lze očekávat rovněž chlapskou odpověď.

Říci ovšem o poslankyni EP a předsedkyni Výboru pro rozpočtovou kontrolu Monice Hohlmeierové, že je totálně pomatená, je opravdu za hranou. Poslankyni Věru Kovářovou vyzval ať si nechá "kecy" a nyní o ni prohlásil, že je bestie. Dokáži pochopit emoce člověka, který je zvyklý vládnout a nesnáší jakýkoliv odpor vůči sobě, ale nedokáži nikdy pochopit neúctu k ženám a chování, které by neměl mít žádný muž, natož premiér země. Nevěřím ani, že se pan Babiš za svá neuctivá slova omluví, to on neumí a to NIKDY. Na jeho ješitnost nestačí ani jeho marketingový tým. Je to smutné, kam jde až zajít. Já alespoň zcela pochopil slova nedávno zesnulého kolínského rodáka, Luboše Dobrovského, který odmítl od pana Babiše převzít cenu slovy:"Neumím si představit, že bych měl vzácné ocenění převzít z ruky člověka, jehož si nevážím. Z ruky člověka nemužného, který odmítá respektovat soudní rozsudek." 

Obě dámy jistě snadněji přejdou urážky od člověka nemužného, pravý muž by se k podobným výpadům nikdy nesnížil.
 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Pavel Kárník | pondělí 2.3.2020 12:50 | karma článku: 35,90 | přečteno: 1910x