Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LF

Těch vad v oficiální verzi je velké množství. Ono 11. září 2001 to byl podvod 21. století, a další věc která je zarážející je trvalé mlčení a ignorance hlavních médií. Viz dokument o pozůstalých obětí 11. září, kteří se zasazovali o řádné vyšetření události. 

-

9/11: Press for Truth (české titulky) 

http://www.youtube.com/watch?v=Qn4bGP3ze0g

2 0
možnosti
MK

Pro ty co zde co zpochybňují pád, jen proto, že ocel dosáhla teploty pouze 500 °C. Z hlediska statiky je při požáru pevnější dřevěný trámek 100x100 mm, než ocelový při stejných rozměrech. Dřevo déle drží svůj tvar a zbortí se až při prohoření. Ocel se bortí při změknutí. Proto jsou dnes předpisy takové, že na ocel je potřeba dát protipožární nátěr s vyšší výdržností než na dřevo.

2 0
možnosti
MK

Ono to je celkem logické. Dřevěná konstrukce vydrží, i když je prohořelá na 90 procent. Ocelová při nižší teplotě a změknutí začne bortit pod vlastní vahou

1 0
možnosti
MK

Místo papouškování uvažujte. Podívejte se jak byly ty mrakodrapy stavěné. Hlavní pilíř byl uprostřed, takže pokud sedly horní patra na spodní, tak to mělo palačinkový efekt. Nic více a nic méně. Proto sesuv budou vypadá jako řízená demolice, protože šly dolů kolem středové osy, čímž byl ten pilíř. Pokud by byl mrakodrap stavěn na čtyřech pilířích, tak by k tomuto nejspíše nedošlo, ale v době stavby Dvojčat to bylo revoluční řešení. A ano, mrakodrapy byly schopny absorbovat náraz letadlem, ale ne náraz řízený, jak se tomu stalo. Navíc, druhá budova spadla proto, že pád první budovy vyvolal malé zemětřesení a tím narušení všech částí druhé budovy. 

Víte ono je snadné stavět na konspiračních teoriích, protože ty jsou založeny a skutečnostech a logicky staví na autorově další předloze, proto jsou živé a nevyvratitelné. 

Jenže statika je pěkná mrcha. Počítá s únosnosti materiálu, ale už moc nebere v úvahu únavu materiálu například po dvaceti letech. Nemůže brát, protože nikdo není schopen říci jak se ten, či onen materiál bude po dvaceti letech chovat, protože nezná podmínky, jaké za těch dvacet let budou.

1 1
možnosti
Foto

Všechny konspirační teorie mohly být vyvráceny zveřejněním záběrů z kamer, které byly zabaveny. Pročpak se tak nestalo? Že by se z nich zjistilo, že žádné letadlo do Pentagonu nenarazilo?

1 2
možnosti
KB

Hloupost nelze neustále vyvracet. To jednoho utahá.

2 0
možnosti
SS

Ja myslim, ze si to udelali Americani sami, resp. cilene dali prostor, aby mohla tato akce probehnout.

3 0
možnosti
JR

J25a51r77a 34R83a67n12k

13. 8. 2013 7:28

Syn Petra Gabriela8-o8-o

1 1
možnosti
MZ

haha uz je zase sezona.... ;-D

1 1
možnosti
Foto

Je to blbost, ale líbí se mi, kolik úsilí autor věnoval sehnání a sestavení těchto rádoby "pravd"

Na druhou stranu, milý autore, dobře činíte. Vždyť žít v realitě je tak náročné.

4 5
možnosti
SN

:-) Autore, já Vám nebudu nadávat, stejně jako jeden za dalších diskutérů! Napsal jste to dobře, a ti pánové, co Vás a pana Gabriela tak statečně ometají, mají mozky vymyté novinami a prostě neuvažují. Je jedno přísloví - jen hlupák nepochybuje. Četl jsem o tom dosti, ale když se konstrukce ze železných masivních sloupů dokázala za tak krátkou dobu rozpadnout, to opravdu nemohl udělat pouhý oheň z kerosinu. NEchť si to každý doma vyzkouší sám, třeba s 10 lt benzinu a železnou kulatinou o průměru 10 mm, což zdaleka neodpovídá masivním sloupům ze speciálního železa. My to nevyřešíme, ale je to obdobné případu Rath. Aniž u toho někdo byl, spolkli, co ji naservírovala média a hlavně řvali...pověste ho vejš, ať se houpá. Jak je vidět zřejmě předčasně. je to opravdu námět k přemýšlení a ne k jednoduchému odsuzování autora. R^R^R^

6 3
možnosti
Foto

"Jen hlupák nepochybuje".

To jste napsal krásně. R^

Jen škoda, že zároveň máte neochvějnou jistotu o vymytých mozcích jiných lidí, které zřejmě ani osobně neznáte. že.

Jen hlupák nepochybuje..... Není nad sebereflexi.

3 1
možnosti

12. 8. 2013 21:56

Pobavil. Ovsem na Gabriela nemate.;-D

1 0
možnosti