Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Chlapče!Nezesměšňujte se a něco odžijte než začnete psát.Hmm?:-)[>-]

0 3
možnosti
MM

Autore, já jsem schopen akceptovat, že jste nestudoval VŠ stavební a tedy nevíte nic o stavební mechanice a statice, nahodilém zatížení atd. Nechápete tak, že zhroucená parta nezatížila jen svislé nosné prvky (sloupy), ale vodorovné nosné konstrukce, které byly spočítány logicky na několikanásobně nižší zatížení (nábytek + lidé + vlastní váha stropní konstrukce) v dané místnosti, patře...). Pokud se podíváte na záznam zřícení WTC, je to transparentně vidět, jak takové věci fungují. Žádné exploze či imploze v nižších patrech. Obrovský tlak zbortil vodorovné konstrukce a vzpěry mezi pilíři a tak došlo ke zhroucení. Jinak možná se na ZDŠ asi neučilo, že ocel ztrácí pevnost a pružnost zhruba při teplotě 500 stupňů Celsia, či že změnou teploty mění i svůj objem (proto jsou třeba dráty, respektive kabely  VN "podvěšené", aby se smrštěním v zimě nepřetrhly). Proto je v kolejích dilatační mezera. Pokud ale tyto věci neznáte a používáte je jako (nesmyslný a nepravdivý) argument, pak prosím neuvádějte čtenáře v omyl a nejprve si tyto věci nastudujte. Já respektuji že jste příznivcem konspiračních teorií, nic proti, ale pokud chcete argumentovat, tak prosím pravdivě.

7 3
možnosti
SN

:-)  Michale, znovu se k tomu vracím! Nemám ani stavební průmyslovku, ale se železem jsem v životě pracoval a opravdu si nedovedu představit, jak se během 10 vteřin, roztaví, neb jen změkne taková masa železa, která byla v konstrukci. Navíc kolem samý beton! Pro mně nepochopitelné a nikdo mě nepřesvědčí, že zřícení budov bylo způsobeno jen nárazem letadel. Autor i Gabriel předkládali dostatek argumentů( i kdyby jen část z nich byla použitelná), tak prostě fakta, která jsou nám předkládána řízenými médii k uvěření, ve své hlavě zpochybňuji !!! !!

5 4
možnosti
MS

Je jednu věc. Autor argumentuje teplotou tavení oceli, která nemohla být dosažena. Ocel ale ztrácí pevnosti při asi 500°C, což bylo dosažitelné.

http://www.klika.cz/cs/produkty-a-sluzby/ochrana-konstrukci-staveb.html

Autor prokazuje vědeckou erudici a sebevědomí Brouka Pytlíka. ;-D

2 2
možnosti
SN

:-) Masivní železný sloup se roztaví za jednu vteřinu při teplotě 500st. když zřícení proběhlo během deseti vteřin?  UVažujte, prosím, logicky!   !!

4 1
možnosti
PV

P34a13v66e30l 93V41é79b94r

12. 8. 2013 17:14

Nějak mně tu schází zmínka o mikronukleárních náložích...

4 0
možnosti
Foto

J68a55k62u90b 44R39o82t88h

12. 8. 2013 17:23

Nemůže tu být. Na mikronuke má copyright jistý Gabriel.;-D Ale - vzhledem k podobnosti postojů může jít o příbuzné, takže je zde možnost nějakého vnitrorodinného řešení. ;-D

1 0
možnosti

Pane Hermane, zajděte prosím na základní školu kterou jste absolvoval, vyhledejte učitele češtiny a požadujte vrácení školného.

2 2
možnosti
MS

Nejen češtiny, ale i fyziky. ;-(

1 1
možnosti
Foto

J15a26k34u12b 12R87o39t67h

12. 8. 2013 16:49

To si zas budou mašíblové chrochtat nad paranoidním výplodem mladého bolševika, hmmm. Ostatně Sedláček už je tu. ;-D;-D;-D

3 2
možnosti
JS

Zajímavý a poměrně pravdivý článek. Karma R^

A pro ty, kdo naivně věří oficiální verzi, ještě krátké shrnutí této verze: http://www.youtube.com/watch?v=5C3u2FOeWhM

4 4
možnosti
RK

To víš že jo Sedláčku. Mimochodem, kolik ti bylo v září 2001? Teď je ti tak 19, tak to vypadá na 7 let:-)

1 0
možnosti
JZ

Zase jedná komunistická pitomost. Rv

4 4
možnosti
Foto

Zajímalo by mě, co byste psal, kdyby autor byl členem spolku chovatelů králíků...Rv

2 1
možnosti