Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Baron.Prášil

10. 10. 2010 20:22
Tak takovou zkušenost

s MP a PČR nemám, ale mohu posloužit jinými zjištěními. Např. že strážníci a policisté již nemají nohy, protože posledního chodícího strážce zákona jsem viděl před dvaceti lety. Rovněž  tam, kde je bordel (ne ten s červenou lucernou) policajta neuvidíš. Smysl MP jsem začal postrádat krátce po jejich vzniku. Sem tam je vidím projet autem nebo nasazovat botičky. Dva dědkové za desetinu peněz by s dvoukolákem a botičkama udělali stejnou práci. Navrhuji : bez aut, rozdělit rajóny, bez pistolí a jen s dlouhým pendrekem a kasrem ve dvojicích pendlovat ulicemi a dbát na dodržování klidu a pořádku. Už před 90 lety se to osvědčilo.

0 0
možnosti

Feher Pal

10. 10. 2010 21:12
Re: Tak takovou zkušenost

Oni taky před 90 lety nejezdili zlodějíčci na výpravy auty a kradené pak těmi auty nevozili do větších měst do non-stop zastaváren a bazarů. Auto měl na vsi pan starosta a pan doktor, takže ten pěší četník tu práci bez potíží zvládl. I lidi se uměli k sobě navzájem slušně chovat. Co vám bude dneska platnej pěší policajt, když má v rajónu 30 obcí na 400 čtverečních kilometrech?

0 0
možnosti

bullterrier.se.nesmeje@seznam.cz

10. 10. 2010 10:48
Zážitek z prázdnin.

Udělali jsme si se ženou a holkami výlet do Prahy. Zajímavé, že holky umí ve třetí třídě třídit kameny, znají všechna květenství, ale neví, kdo to byl Horymír a Libuše (tati, vážně jí říkali Kazi, protože všechno zkazila a Teta říkala každému synovče?). Vlak nám ujel a byla asi hodina času do dalšího. Tak jsme si sedli na lavičku před nádraží. Holky vytáhli Mirindu, žena Matonku a já pivo v plechovce. Pozoroval jsem MP, jak se snaží z trávníku vypudit asi 20 popíjejících skinheadů (osobně proti nim nic nemám, mají vlasů stejně jako já :-)), ale dočkali se jen fakáčů a posměšků. Pak se přesunuli ke dvěma bezdomovcům, kteří popíjeli krabičák. Ti je poslali do prd..., bylo zřetelně slyšet. (pokr)

0 0
možnosti

bullterrier.se.nesmeje@seznam.cz

10. 10. 2010 10:59
Re: Zážitek z prázdnin.

A tak se dostali k nám. Krásná oběť. Rodinka na lavičce. Drobná žena, holky 9 a 11 let, ty je do pr.. nepošlou a i když ta starší už prostředníček občas ukáže, na policajty si to určitě nedovolí. A tak se do mě pustili, že jestli vím, že je zákaz konzumování alkoholu na veřejnosti. A že mohu zaplatit pokutu, ať to jdu pít někam jinam. Přece zde nenechám holky samotné??? Navíc klasická role, jeden tvrďák, druhý rozumný. Tvrďák by mě možná na místě zastřelil, mírný říkal, ať si tu plechovku alespoň dám do papírového sáčku. Prudili asi 5 minut a ukazovali, jací jsou páni. Nakonec jsem ji schoval. Mezitím ti skinheadi si našli zábavu, kdo dočůrá výš na strom. Na to vyhláška asi není, holky se tím bavily. Opravdu jsem se cítil bezpečně. I když to se cítím vždy, přes 90 kilo živé váhy a v mládí bojové sporty :-/. Ale i tak, je dobře, že nad námi bdí ochránci pořádku. Nebo buze... ?

0 0
možnosti

Feher Pal

10. 10. 2010 10:29
Pokud

máte, jak jste zmínil, pocit, že vás už vaše práce nebaví, jděre do toho. Nastupte k některé ze zmíněných organizací. Náplň jejich práce je vám, jak vidno, dokonale známa. To jsou samý přehlídky, parády a hlavně - peníze!

0 0
možnosti

Krokodyl1

10. 10. 2010 4:37
Dnes jsem je potkal!

Byli dva, osvětlené místo poblíž nonstop prodejny potravin. Nikde kolem možnost zaparkování. Co chvíli kasírovali s dobráckým a chápajícím úsměvem 200,- za stání na chodníku. :-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1480x
Drzoun bez hranic, pisatel s perem i bez pera