Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

Z17d61e69n78a 25K61o47č59í

5. 1. 2013 21:07

Od té doby, co se u nás stalo školství byznisem, jsou jakékoliv kvóty problém. !!

0 1
možnosti
KN

Je to bohužel naopak !

Školství není dobrovolným  směnným obchodem.

Je to státní plánovaný podnik a jako každý státní plánovaný podnik vede ke krachu a marasmu. A bohužel jsou všichni občané násilím nuceni na tomto podniku participovat.

0 0
možnosti
KN

Vážený pane Eyberte,

jste členem etatisticky orientované strany ODS. Na druhou stranu jste studoval matematiku, měl by jste být schopen domýšlet důsledky. Takže se prosím zkuste zamyslet: 

Problémem  je centralistické, plánované státní školství financované z násilím a pod hrozbou násilí občanům odebíraných daní.  Aby toho nebylo dost, občané jsou opět pod hrozbou násilí státem nuceni  9 let povinně do státních nebo státem kontrolovaných škol chodit. Tak jak to zavedli absolutističtí vládci !

Řešení je přitom prosté. Nepoužívat násilí, nikoho nenutit do školy chodit. Nevybírat daně na školství, všechny státní plánovače školství propustit ze státních služeb, aby se mohli věnovat něčemu užitečnému.

1 3
možnosti
PK

musíte si ovšem uvědomit že stát tu skutečně je od toho aby nějaké služby zajišťoval... za prvé polici, za druhé armádu, a více méně i zásobování energiemi. (infrastruktura na to je, de facto "veřejná"- ona v soukromých rukou funguje).

pokud stát nebude zajišťovat výše zmíněné služby nemá smysl aby existoval vůbec. natož aby ještě řešil nějaké školství.

Tudíž na to aby stát tyto služby zajistil lidi s definovanou kvalifikací potřebuje, a tudíž je nutné aby je zaplatil (a aby je mohl zaplatit musí ti lidi existovat)

1 1
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 621x
Starosta Chýnova a senátor za obvod 13 - Tábor.
www.eybert.cz
Rád zodpovím jakékoli Vaše dotazy na mailu eybert@taborsko.cz.