Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Něco je dozajista dlouhodobě špatně, aniž tuším proč. Neorientuji se v daňové politice a v otázkách regulace trhu. Nicméně trh se mi někdy jeví jako tupé nevědomé zvíře. Samozřejmě vím, že za vším jsou lidé.

Například za tím, že v sousedním Polsku jsem neviděl prodávat tak zoufale ubohou zeleninu, jakou mám možnost každou chvíli vidět u našich obchodníků.

Nechávat v regálech to chcíplé zboží a čekat až bude ještě chcíplejší a neslevit, pak vyhodit, je přinejmenším plýtvání.

0 0
možnosti
SL

Už od mala mi otec vtloukal do hlavy, že půjčka není dobrá investice.

Co se dneska zdá jako výhodné, tak zítra být nemusí :-P.

A v BANKÁCH nejsou lidumilové - když nesplácíš, tak tě oberou o vše co máš. A pro tebe to rozhodně nebude výhodné :-/;-(:-P !

Dědův bratr měl tuto zkušenost osobně (za první republiky).

Děda zažil obrácený extrém - měl 30let pojištění se spořením a dospořil týden před měnovou reformou ;-D;-D;-D. Myslíte, že potom měl rád komunisty ???

0 0
možnosti
JD
PC

Zdravím a děkuji za sdílení názoru. Jsem rád, že se pohádka líbí i dospělákům. Otázka dědy a měnové reformy....Dnes se nedělá měnová reforma, to je zprofanový děj. Dnes se tomu říká inflace, která dělá to samé. A inflace nevzniká náhodou. A nikdo nic neřeší, nebouří. A máme ten systém rádi??? Chalupský Pavel

0 0
možnosti