Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Něco je dozajista dlouhodobě špatně, aniž tuším proč. Neorientuji se v daňové politice a v otázkách regulace trhu. Nicméně trh se mi někdy jeví jako tupé nevědomé zvíře. Samozřejmě vím, že za vším jsou lidé.

Například za tím, že v sousedním Polsku jsem neviděl prodávat tak zoufale ubohou zeleninu, jakou mám možnost každou chvíli vidět u našich obchodníků.

Nechávat v regálech to chcíplé zboží a čekat až bude ještě chcíplejší a neslevit, pak vyhodit, je přinejmenším plýtvání.

0 0
možnosti
SL

Už od mala mi otec vtloukal do hlavy, že půjčka není dobrá investice.

Co se dneska zdá jako výhodné, tak zítra být nemusí :-P.

A v BANKÁCH nejsou lidumilové - když nesplácíš, tak tě oberou o vše co máš. A pro tebe to rozhodně nebude výhodné :-/;-(:-P !

Dědův bratr měl tuto zkušenost osobně (za první republiky).

Děda zažil obrácený extrém - měl 30let pojištění se spořením a dospořil týden před měnovou reformou ;-D;-D;-D. Myslíte, že potom měl rád komunisty ???

0 0
možnosti
JD
PC

Zdravím a děkuji za sdílení názoru. Jsem rád, že se pohádka líbí i dospělákům. Otázka dědy a měnové reformy....Dnes se nedělá měnová reforma, to je zprofanový děj. Dnes se tomu říká inflace, která dělá to samé. A inflace nevzniká náhodou. A nikdo nic neřeší, nebouří. A máme ten systém rádi??? Chalupský Pavel

0 0
možnosti
  • Počet článků 706
  • Celková karma 8,88
  • Průměrná čtenost 370x
Zápisník vnitřního zpravodaje.

Pracoval jsem 31 let jako policista. Tuto práci jsem vnímal jako službu pro občany. Po odchodu od policie jsem se začal hlouběji zamýšlet nad podstatou lidského bytí a života na Zemi, vztahu k přírodě, vztahům mezilidským a partnerským. Nechci kohokoliv poučovat, jenom nabízím jiný, trochu neotřelý pohled na daná témata.

Seznam rubrik