Po čem touží ženy?

Tak to je otázka, jak do kdysi oblíbené soutěže Milionář. Nevím, nevím, zda by si s tím publikum, nebo přítel na telefonu poradil. Je to přímo životní otázka jak pro ženy, tak pro muže. Někdy mám dojem, že ani ženy přesně neví.

A pak se v tom má muž vyznat.

 

Touha je zázrak, ale někdy ouha, kdeže ta touha je? Touhy jsou různé a mění se v životních etapách žen jako plejády na obloze. Přichází, odchází. Jiná je touha dospívajícího děvčete, jiná je touha mladé ženy, jiná je touha zralé ženy a zcela jiná, mnohdy zcela odlišná je touha, jak to jen napsat, ženy věkem moudré. A je to.

 

Touha se liší také vědomostí ženy. Jinou touhu bude mít žena materiálně zakotvená, přímo zabetonová, a jinou touhu bude mít mít žena vědomá si své vnitřní podstaty ženy, neboli žena na duchovní cestě. Žena hledající a nacházející svoji podstatu, svoji ženskost.

 

S oběma typy žen v jejich životních etapách mám osobní letité životní zkušenosti. Z mého pohledu je důležité v jaké životné etapě se žena právě nachází. Žena si mnohem dříve než muž, začíná uvědomovat smysl svého života a hledat jeho naplnění. V případě že má děti, je její touha a smysl již naplněn. Po této stránce určitě. To jí ale nestačí. Děti jednoho dne dorostou, nebudou vyžadovat maminčinu přítomnost, natož pozornost a problém je na světě. Hledá další naplnění, další touhu.

 

Ale nemusí, pokud má vedle sebe partnera, muže, který dokáže vědomě chápat potřeby své ženy. Je vhodné, aby žena svého muže na tuto dobu stále připravovala, aby muž věděl, znal a uměl naplnit potřeby a vnitřní touhy své ženy. My muži nejsme věštci. Alespoň zpočátku. Někdy je zapotřebí nám to trpělivě připomínat. A žena umí být trpělivá. Minimálně 9 měsíců.

 

Žena v každém věku, v každé životní etapě, ať založená materiálně, nebo duchovně, touží primárně, vědomě, či podvědomě po jediném. LÁSCE. Projevech Lásky. Muži pozor. Tyto projevy je nutno aktivovat ne jen o narozeninách či výročí svatby, či seznámení. VŽDY a pořád. Nejlépe každou vteřinu naplnit Duši a srdce ženy Láskou.

 

To je podle mého názoru ta pravá a jediná Touha každé ženy!

 

Z myšlenek a zkušeností sepsal: Chalupský Pavel

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Pavel Chalupský | pátek 9.12.2016 12:52 | karma článku: 8,65 | přečteno: 326x
  • Další články autora

Pavel Chalupský

Jsou lidé, jsou věty...

18.3.2024 v 7:24 | Karma: 8,88

Pavel Chalupský

Nestěžujme si.

14.3.2024 v 7:14 | Karma: 7,65

Pavel Chalupský

I tohle je radost.

12.3.2024 v 7:20 | Karma: 8,97

Pavel Chalupský

Ach, ta naše očekávání.

11.3.2024 v 7:14 | Karma: 7,61