Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dělám to tak nejméně poslední rok, za tu dobu jsem si rozšířila okruh svých přátel, a to i internetových, se kterými se o covidu nebavíme, napsala jsem sama pro své potěšení 365 básniček - i když jsou to ranní párverší pro legraci, nesou dobrou náladu, a bavím jimi své přátele,, objevila jsem také jitrocelovou mast. Na chodidla s prasklinkami není lepší. Všichni si se mnou rádi povídají a ptají se: "Holka, kde bereš ten optimismus?". Stále opakuji: "Nesleduji zpravodajství". Na Zprávy se dívám jen 7 minut denně po ránu na netu na servry, které si vyberu sama, abych byla v obraze, zda nevypukla 3. světová válka. Co sleduji, jsou zajímavé blogy, po netu si vybírám v rámci VU3V zajímavá témata ke studiu, vstávám a chodím spát kdy já chci a koukám se v tv jen na to, co mě zajímá. Poslouchám hudbu podle vlastního výběru a povídám si o ní s přáteli. Pane Chalupský můj důchod, to je pro mě jedno z nejhezčích období života. Navzdory covidu a tomu, že jsem stará a ledacos na těle už bolí. S určitými bolestmi v těle jsem se prostě naučila žít. Vřele doporučuji i ostatním, lze to s určitými úpravami praktikovat i mimo důchod. Moc zdravím a držím palce. Samozřejmě přeji hodně zdraví, a na to z mé strany stačí dodržovat ta ER a nezapomenout na zdravý selský rozum. A jestli mám onemocnět, no tak holt jo. A co? Média to nezachrání. R^R^R^:-)V

0 0
možnosti
PC

Zdravím a děkuji za názor a malou slohovou práci:). Krásně a smysluplně o sebe pečujete. Přeji...:) Chalupský Pavel

0 0
možnosti
PC

Naprostý souhlas - snažím se o stejný přístup. Navíc, "informace" z našich médií už od cca dubna 2020 víceméně ignoruji, protože právě tehdy jsem zjistil, že jsou účelově depresivní, a hlavně manipulativní a lživá.

Vám karmaR^

3 0
možnosti
PC

Zdravím a děkuji za názor. Směle a bez obav vpřed:) Chalupský Pavel

1 0
možnosti
Foto

Tyto myšenky vám chválím,, dělám totéž. Již dlouhé roky nesleduji zpravodajské relace, natož pak politické diskuzní pořady. Vývoj onemocnění kovidem nesleduji, jen když potřebuji, tak zkontroluji platná omezení a nařízení. Výrazně to pomáhá nervové soustavě a jsem v pohodě. Stejně tak např. odhady vývoje inflace, cen energií a pod. Pouze v případě potřeby přijímám nezbytná opatření. Vřele doporučuji všem.:-)

0 0
možnosti
PC

Zdraví a děkuji za Váš názor. Jsem rád, že je nás víc a víc:) Chalupský Pavel

0 0
možnosti
JT

R^ Média šíří covid-depresi, pokud by nám s tím chtěla opravdu pomoci, měli by si novináři vzít dovolenou a přestat pár měsíců vysílat. Pak by ta tečka přišla určitě.:-)

4 0
možnosti
PC

Jenže novináři a další média dostali befelem, o čem a jak mají podávat informace. Všechna média (nejen u nás) jsou shora podplacena, aby sdělovala jen tu jednu jedinou pravdu.

0 0
možnosti
IB

Dělám totéž, přes svátky absolutně v klidu, žádný počítač, televizní zprávy ani mobil a kovid najednou není. Je to dobrá cesta k Tečce.

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
PC

Zdravím a děkuji za názor. Začal jsem. Není to problém. Divadlo holt vynechám, sportuji individuálně, žiju normálně, zahraniční dovolené oželím, lyžování v Alpách také, u rádia si vybírám stanici a když jsou nějaké diskuse na téma covid, tak to jednoduše přepnu. Mám pocit, že se právě lidem strach většinově naimplantoval. Začátky jsem chápal, nyní už ne. Chalupský Pavel

0 0
možnosti