Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dělám to tak nejméně poslední rok, za tu dobu jsem si rozšířila okruh svých přátel, a to i internetových, se kterými se o covidu nebavíme, napsala jsem sama pro své potěšení 365 básniček - i když jsou to ranní párverší pro legraci, nesou dobrou náladu, a bavím jimi své přátele,, objevila jsem také jitrocelovou mast. Na chodidla s prasklinkami není lepší. Všichni si se mnou rádi povídají a ptají se: "Holka, kde bereš ten optimismus?". Stále opakuji: "Nesleduji zpravodajství". Na Zprávy se dívám jen 7 minut denně po ránu na netu na servry, které si vyberu sama, abych byla v obraze, zda nevypukla 3. světová válka. Co sleduji, jsou zajímavé blogy, po netu si vybírám v rámci VU3V zajímavá témata ke studiu, vstávám a chodím spát kdy já chci a koukám se v tv jen na to, co mě zajímá. Poslouchám hudbu podle vlastního výběru a povídám si o ní s přáteli. Pane Chalupský můj důchod, to je pro mě jedno z nejhezčích období života. Navzdory covidu a tomu, že jsem stará a ledacos na těle už bolí. S určitými bolestmi v těle jsem se prostě naučila žít. Vřele doporučuji i ostatním, lze to s určitými úpravami praktikovat i mimo důchod. Moc zdravím a držím palce. Samozřejmě přeji hodně zdraví, a na to z mé strany stačí dodržovat ta ER a nezapomenout na zdravý selský rozum. A jestli mám onemocnět, no tak holt jo. A co? Média to nezachrání. R^R^R^:-)V

0 0
možnosti
PC

Zdravím a děkuji za názor a malou slohovou práci:). Krásně a smysluplně o sebe pečujete. Přeji...:) Chalupský Pavel

0 0
možnosti
PC

Naprostý souhlas - snažím se o stejný přístup. Navíc, "informace" z našich médií už od cca dubna 2020 víceméně ignoruji, protože právě tehdy jsem zjistil, že jsou účelově depresivní, a hlavně manipulativní a lživá.

Vám karmaR^

3 0
možnosti
PC

Zdravím a děkuji za názor. Směle a bez obav vpřed:) Chalupský Pavel

1 0
možnosti
Foto

Tyto myšenky vám chválím,, dělám totéž. Již dlouhé roky nesleduji zpravodajské relace, natož pak politické diskuzní pořady. Vývoj onemocnění kovidem nesleduji, jen když potřebuji, tak zkontroluji platná omezení a nařízení. Výrazně to pomáhá nervové soustavě a jsem v pohodě. Stejně tak např. odhady vývoje inflace, cen energií a pod. Pouze v případě potřeby přijímám nezbytná opatření. Vřele doporučuji všem.:-)

0 0
možnosti
PC

Zdraví a děkuji za Váš názor. Jsem rád, že je nás víc a víc:) Chalupský Pavel

0 0
možnosti
JT

R^ Média šíří covid-depresi, pokud by nám s tím chtěla opravdu pomoci, měli by si novináři vzít dovolenou a přestat pár měsíců vysílat. Pak by ta tečka přišla určitě.:-)

4 0
možnosti
PC

Jenže novináři a další média dostali befelem, o čem a jak mají podávat informace. Všechna média (nejen u nás) jsou shora podplacena, aby sdělovala jen tu jednu jedinou pravdu.

0 0
možnosti
IB

Dělám totéž, přes svátky absolutně v klidu, žádný počítač, televizní zprávy ani mobil a kovid najednou není. Je to dobrá cesta k Tečce.

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
PC

Zdravím a děkuji za názor. Začal jsem. Není to problém. Divadlo holt vynechám, sportuji individuálně, žiju normálně, zahraniční dovolené oželím, lyžování v Alpách také, u rádia si vybírám stanici a když jsou nějaké diskuse na téma covid, tak to jednoduše přepnu. Mám pocit, že se právě lidem strach většinově naimplantoval. Začátky jsem chápal, nyní už ne. Chalupský Pavel

0 0
možnosti
  • Počet článků 706
  • Celková karma 8,28
  • Průměrná čtenost 370x
Zápisník vnitřního zpravodaje.

Pracoval jsem 31 let jako policista. Tuto práci jsem vnímal jako službu pro občany. Po odchodu od policie jsem se začal hlouběji zamýšlet nad podstatou lidského bytí a života na Zemi, vztahu k přírodě, vztahům mezilidským a partnerským. Nechci kohokoliv poučovat, jenom nabízím jiný, trochu neotřelý pohled na daná témata.

Seznam rubrik