Rybník na pokračování...

Úcta k soukromému vlastnictví? Péče řádného hospodaře? Respekt? Znalosti biologie? Někteří Havířovští Piráti ani netuší co to znamená. Stačí jim totiž víra, že dělají něco správného. Nové náboženství je tady. 

V poslední době se Nám v Havířově rozjel socialismus na úrovni žáka 3.B Horáčka. Zákon? Policejní vyšetřování? Ale kde že, kdo by se s tím obtěžoval a považoval to za překážku. Takzvaní ochránci přírody se nám tady angažují do poškozování cizího majetku. Nutno podotknout, že mezi nimi velice aktivně vystupuje také jeden člen Pirátů. Demontování odtokové roury, ničení oznacovacich cedulí a svévolné napuštění rybníka na Karvinské je jistě jen mezistupněm v tom co spolek Amatérských rybářů ještě čeká. Možná by to chtěli završit třeba zestátněním majetku nebo něčím podobným. Jenže zatím na to nemají sílu. Bohu dík! 

Že jsou Piráti ultralevicový spolek je o nich všeobecně známo, nechápu některá média, která jim dala nálepku pravicová strana. I když, chápu to, když může být za ultrapravicové vydávána strana jako Švédští demokraté, kteří ani nevystupují proti migraci, jen chtějí aby byla migrace řízena a neprobíhala v takovém množství. 

Ultralevicová hnutí jsou známá svým vandalismem, takže vlastně ani nepřekvapí, že si tito lidé dělají co se jim zlíbí. Nakládání s cizím majetkem bez jakéhokoliv souhlasu či povolení je dle jejích členů, minimálně některých, zcela v pořádku. 

Upřímně řečeno, co se týká názoru na kulturu myslel jsem si, že by tato strana mohla být inspirací. Bohužel se sami diskreditují. Sami sebe jsou schopni odříznout od dalšího jednání s kýmkoliv. Pochybuji, že by ostatní politické strany chtěly spolupracovat s někým, kdo nerespektuje zákony v ČR.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Pavel Beránek | sobota 15.9.2018 19:05 | karma článku: 19,68 | přečteno: 620x
  • Další články autora

Pavel Beránek

Rozdíl mezi inflací a daněmi?

17.4.2021 v 14:04 | Karma: 12,64

Pavel Beránek

Pár slov...

6.2.2021 v 15:45 | Karma: 9,15

Pavel Beránek

Jak učitelé přicházejí o iluze

1.11.2020 v 20:17 | Karma: 20,49

Pavel Beránek

Zvyšují se ceny všude stejně?

11.10.2020 v 18:44 | Karma: 12,67