Nejsvětější INKVIZITOR

  Děkuji České televizi, že 14.12.2012 pozvala do divácky sledovaného pořadu Interview Petra Hájka, člena nejužšího týmu prezidenta Klause. Před plánovaným koncem světa je jistě nanejvýše vhodné upozornit naše občany na nebezpečí pekelného ohně, zvláště, když ho nenápadně, vědomě či nevědomě, podpálil sám služebník antikrista, bývalý prezident Václav Havel.

 

Paní redaktorka Drtinová se sice jeho plamenné hřímání na ochranu pomýleného národa snažila utlumit, ale neměla šanci. Katolismem prodchnutý a s planoucíma očima, dštil veškerou svou nenávist k služebníku ďábla, zaprodanci zednářů, plíživému instalatérovi fašizmu, vlastně skoro převtělení Musoliniho, neznabohovi, nedávno zemřelému Václavu Havlovi. K jeho prvnímu výročí smrti to je vskutku záslužné a etické. Péče o blaho národa, a vlastně celého světa, který neprohlédl podlý záměr Havla opět instalovat fašizmus pomocí tzv. občanské společnosti. Vlastně by se hodilo nominovat pana Hájka na Nobelovu cenu míru. Musí to být vskutku pozoruhodné dílo, když ho pochválil i prezident Klaus. Pozoruhodné a chválihodné je, že jsme konečne informováni a varováni před tímto šíleným nebezpečím, protože toto nebezpečí přehlédli jak sám papež Pavel Jan 2, Matka Tereza i jeho svatost Dalajláma.

Hájek svým vystoupením dělal reklamu i vlastní knize s názvem Sametová smrt, která by se měla stát povinnou četbou, jak konstatoval sám Veliký Klaus.

Odvoláváním se na Krista a na kříž s jeho vertikálou a horizontálou, kterou Hájek divákům přiblížil svými rozepjatýma rukama, se sám vžíval do role spasitele. Jeho hřímání mi vskutku připomnělo dobu dávno minulou, kde v hlavní roli vystupoval nejsvětější inkvizitor, aby spasil svět před nástrahami samotného Satana a jeho přisluhovačů.

Dovolte, abych si odplivnul.

Autor: Pavel Beneš | neděle 16.12.2012 10:28 | karma článku: 21,17 | přečteno: 1318x
  • Další články autora

Pavel Beneš

Vynořilo se z dávné minulosti

14.2.2015 v 11:52 | Karma: 15,66

Pavel Beneš

Duchovní úloha Tibetu

25.4.2014 v 16:28 | Karma: 25,28

Pavel Beneš

Ukrajina a co my na to – NATO?

12.3.2014 v 17:13 | Karma: 21,19