Výrok týdne - 36.týden

Týden plný událostí. Pitomá kampaň lidovců viz http://paulczynski.blog.idnes.cz/c/99842/Jeste-blbejsi-kampan-nez-jsme-cekali.html Zelení začali vybírat na svou kampaň, už vybrali plných 120 tisíc (to se teda rozšoupnou), ombudsman snad z nikotinového absťáku, protože prý mu došly cigára a už 10 minut neměl v hubě vajgl prý nejapně zažertoval na téma Paroubkovic sexu, návrat Zemana do politiky a další žertovné příhody včetně ústavní taškařice viz http://paulczynski.blog.idnes.cz/c/99690/Vsadim-si-na-Klause.html Tak se podívejme, co jsem vybral.

Kategorie Eňo, něňo

Myslím, že pomyslným vítězem je ombudsman, který pro Hospodářské noviny v souvislosti s odkladem termínu sněmovních voleb naznačil, že Petra Paroubková přišla do jiného stavu kvůli tomu, aby pomohla svému muži - předsedovi ČSSD Jiřímu Paroubkovi, s volebními preferencemi.
„Hlavním argumentem politiků jsou zaplacené billboardy a teď se jenom všichni třesou na to, aby už dostali dvacetikorunu za hlas. A paní Paroubková by musela zřejmě znovu otěhotnět, když se volby posunou,“ řekl král kuřáků.

*********************************************************************************************************************************
Pavoukův dodatek. Jyrka označil výrok za sexistický, ale žalovat prý ho nebude. Zlé jazyky říkají, že citovaný výrok ombudsman, který má jinak k ČSSD blízko, musel  vyslovit buď proto, že si svoje obvyklé cigáro spletl s jointem, nebo mu došly cigára a dostal absťák. Ukázku, jak by mohlo vypadat ombudsmanovo pracoviště ve fázi osudného výroku přikládám.

Kategorie Hanba, fúj

A jako minulý týden se umisťuje ekonomický expert ČSSD s úsměvem závodního koně. Prý podpoří nová pracovní místa.

*********************************************************************************************************************************
Pavoukův dodatek. A copak mi pane Socbotko dáte, když vytvořím nové pracovní místo. Nedávno jsem v rámci nové aktivity rozšířil firmu o 8 lidí. Tak se hlásím. Ale hlavně, i když mi něco dáte, komu to seberete? Protože peníze v rozpočtu se nelíhnou. Tam je naléváme zase jen my. Takže napřed mi zvýšíte daně a pak podpoříte moje nová místa? Kurňa není to něco jako perpetuum mobile? Leda že by se vytvářela místa v prádelnách rudých vlajek a při výrobě srpů a kladiv.

Pako týdne

Poslanec ČSSD sbírá hlasy do voleb: Nejezděte k moři, připlatím vám. Hlásají to plakáty sociálního demokrata Miroslava Svobody. Slibuje příspěvek k platu na dovolenou v Česku. Sám ale neví, jak to zatíží státní pokladu. Je to prý alternativa stravenek.


*********************************************************************************************************************************
Pavoukův dodatek. Panebože, další z ekonomických  oranžových expertů, kteří vám naprosto vážně sdělují, že je třeba pracovité lidi totálně okrást na daních. A jak pravil kolega Kříž,  tyto peníze, řádně umravněné o poplatky na ony zázračné akcie různých mašinfírů, poté napumpovat do “méně sociálně úspěšných” v podobě všelijak pojmenovaných socialistických almužen a tito lidé pak s pětistovkou pastelkovného zachrání svojí spotřebou svět od hospodářské krize. Tak pravil Keynes. Amen.

A jako premie. Prý ke školnímu mléku přidají socani školní hamburgery.

A  pár denních únikovek od traumatu politiky. Bohužel včerejších, protože o víkendu tvořím jen tento výrok týdne. Takže další porce až v pondělí. Mějte pěkný víkend

Foto dne - vzpomínka na Bali:
http://www.paulczynski.cz/foto-dne--vzpominka-na-bali.html

Když se řekne - podprda roku:
http://www.paulczynski.cz/kdyz-se-rekne-podprda-roku.html

A fórek - co by neměla říkat žena nahému muži:
http://www.paulczynski.cz/co-by-zena-nemela-rikat-nahemu-muzi.html

Autor: Petr Paulczynski | sobota 5.9.2009 12:45 | karma článku: 24,84 | přečteno: 2926x