Výrok týdne - 23.týden

Když jsem se dal do války, musím bojovat Je to těžký úkol co jsem si naložil. Výroků Eňo něno poskrovnu. Těch druhých spousta, tak co s tím. Musím provést selekci a vybrat ty největší ptákoviny.

Kategorie Eňo, něňo

 „Pokud by někdo takové fotky zveřejnil, přežil bych to.“ Pravil Mirek Topolánek ještě před tím, než zveřejnili jeho fotku, která ukazovala že to není jenom chlap "s gulama".
*********************************************************************************************************************************
Pavoukův dodatek. Navrhuji takovýto billboard do podzimní kampaně.

Kategorie Hanba, fúj

Poslankyni Zelených Kateřinu Jacques v poslední době nejvíc zklamal expremiér Mirek Topolánek, šéf ODS. „K největším překvapením a také zklamáním patří vývoj posledních dní, kdy předseda ODS Mirek Topolánek navštívil kongres polských radikálů a dogmatiků "Právo a spravedlnost" bratrů Kaczyńských, kteří chtějí zavést trest smrti, zakázat umělé přerušení těhotenství, kriminalizují homosexuály a hlásají netoleranci. Z tohoto pohledu je hlas pro ODS hlasem proti Evropě - a cestou do izolace. To jsem nečekala, ale je třeba na to upozornit,“ uvedla Jacques.
http://www.zeleni.cz/13313/clanek/jacques-nejvetsim-zklamanim-je-topolanek/ *********************************************************************************************************************************
Pavoukův dodatek. Naše Zelená Káča Jaujau by se raději měla zajímat o to co je to biomasa, než se navážet do Topola nebo Kaczynských. Aby to nevypadalo takhle:

Pako týdne

Věřte, že ať se mě média snaží vykreslit jakkoliv, jsem bytostným demokratem, pro kterého je pluralita názorů a diskuse nezpochybnitelnou hodnotou. Česká strana sociálně demokratická je stranou se 131letou tradicí a za dobu své existence byla mnohokrát terčem útoků jak od nejrůznějších bojůvek, tak třeba aparátu totalitního státu.
http://paroubek.blog.idnes.cz/c/85976/Fyzicke-utoky-za-potlesku-medii.html

*********************************************************************************************************************************
Pavoukův dodatek. Tak se teda na několik bytostných demokratů podívejme:

Jako bonus přikládám pohled za kulisy brněnské ODS, kde bude zítra stříkat krev do výše dospělého muže.
http://www.paulczynski.cz/bude-strikat-krev.html

A také něco o Rudých odborech v brněnském Národním divadle:
http://www.paulczynski.cz/26473.html

Autor: Petr Paulczynski | neděle 7.6.2009 15:08 | karma článku: 19,10 | přečteno: 1631x