Těhotenství jako volební šlágr

O haldě neuvěřitelných oranžových slibů, které musí nejen současnému,ale  i budoucímu ministru financí způsobovat náběh na infarkt jsem již psal. Dnes mne zaujal vedlejší prvek kampaně, v němž se nám přerodil vaječný oblíbenec národa v milujícího manžela a budoucího tatíka.

Ze svého rodinného stavu vyrobil reality show. Tak se postupně dozvídáme, budoucí pohlaví potomka, drama při výběru jménu, zpuchlý papapláš se  nám přeměňuje v romantika co se nechá fotit v glamour fotografiích ve vysoké trávě. Stranou nezůstává ani kruté dilema při výběru kočárku.

A křehká paní Petra se mění v blogerku opěvující svého prince, vybaveného nadpozemskými vlastnostmi jako např 10 m skok k lehátku. Také ač křehká je nastavovávna zlomyslným eskapádám, kdy si chodí přejímat nelichotívé ceny místo svého zupáckého manžela. Poté, co již jednou potratila, se divím, že ji může král papalášů vystavovat takovým stresujícím událostem. Myslím, že tato sázka na přízeň veřejnosti je falešná a  že se jedná o zahrávání si se zdravotním stavem své paní.

Ostatně, po zveřejnění parodické a dle mne nevinné fotografie v Reflexu se ukázalo, že zvolenou předvolební strategii  "Paroubek milující" pan předseda i se svojí paní neunesli. Mladá paní se zhroutila a odešla na kapačky (jak dramatické) a pan Jiří vyhledal pomoc doktorů práva. Již poněkolikáté se bude žalovat.

A zase se bude psát. Elektorát, na který tyto šarády působí si jistě přijde na své.

Jediné z čeho mám strach, že těsně před volbami by chudák křehká paní Petra, (kterou pan předseda zveřejněním svého soukromí vystavuje stresovým situacím) potratila znovu. A to by byl pěkný mediální mazec. To by vrhání vajec a kamenů byla procházka růžovým sadem.

A tak si myslím, že by pan předseda měl své soukromí zamknout za dveřmi svého bytu. A nedělat ze své manželky rukojmí své politické kariéry. Riziko je vysoké.

K tématu je nová anketa:
http://www.paulczynski.cz/anketa.html

A něco pro uvolnění.

Foto dne - splnil se mi další sen:
http://www.paulczynski.cz/foto-dne--splnil-se-mi-dalsi-sen.html

Když se řekne - blondýna parkuje:
http://www.paulczynski.cz/29118.html

A pár o ženách:
http://www.paulczynski.cz/par-o-zenach.html

Autor: Petr Paulczynski | pondělí 31.8.2009 8:00 | karma článku: 39,69 | přečteno: 6082x