Spiknutí kokotů.

Události posledních dní, různé články v různých mediích a permanentní prudění některých diskutérů pod mými články mne přivedly k tomu, že jsem tento víkend  vzal podruhé do rukou knížku. Jmenuje se Spiknutí kokotů.

O několik drobných postřehů z této knihy se s Vámi musím podělit

Vědci dosud věřili, že za problémy lidstva může bída, nevědomost, vykořisťování a třídní boj, rasismus, sexismus nebo ďábel. Mýlili se.Tyto problémy jsou dílem všudypřítomných kokotů. V médiích, ve vládě, ve školství i v církvích, kteří pod heslem "Kokoti všech zemí spojte se" zamořili naši planetu pevně stmelení v tajné Organizaci Hnědých obrů.
Knihu, která je pouhou poslední částí kokotí trilogie, napsal  psychiatr, skrytý pod pseudonymem MUDr. X. Crement. Toho času pobývá snad v jakémsi podzemním sanatoriu. Zcela se vyčerpal a nervově zhroutil. Není divu. USA totiž dusí kalamita politické korektnosti a puritánského fašismu. Zkuste si na ulici zapálit cigáro, udělat pár dobrých vtipů a plácnout ženskou po zadku. Stanete se psancem.

Kořeny všeho zla
Společnost se potýká s řadou problémů od hladu a negramotnosti po přelidnění a permanentní válku. Lidé vytvořili celé filozofie, jež si za cíl vytkly jejich odstranění. Žádná z nich, včetně marxismu a nacismu, ale neuspěla a všechny ztroskotaly. Dnes už víme proč.

Všude kolem nás je samý kokot.

Dokonalým příkladem je náš smysl pro humor. Kdysi jsme se s chutí zasmáli rozdílům mezi lidmi, ať už to byly rozdíly sexuální, rasové, národnostní nebo náboženské. Během posledních dvaceti let nám kdosi pravidla humoru upravil.

Je povoleno:
Smát se bělochům, nikoliv však černochům, latinoameričanům, indiánům, asiatům a kreolům a u nás cikánům.
Smát se křesťanům, ale v žádném případě ne židům, muslimům nebo ateistům. V největším průšvihu se ocitne ten, kdo se směje židům.
Dělat si legraci z podnikatelů, nikoli však z dělnické třídy.
Posmívat se konzervaticům, nikoli však levičákům.
Pokud tato pravidla porušíte, přijdete o zaměstnání, donutí vás rezignovat z vládního úřadu. Jste-li student, vyhodí vás ze školy.

Triptych tohoto autora Dost bylo kokotů, Kokoti jsou věční a Spiknutí kokotů doporučuji  jako povinnou četbu některým internetovým diskutérům a především zastáncům "politically correct".

Já jsem z toho dovodil poučku: Dobrý kokot je mrtvý kokot.

(Xavier Crement: Spiknutí kokotů, Votobia. ISBN:, 80-7198-393-4)

Omlouvám se všem slušným diskutérům, že jsem zrušil diskuze. Důvody jsou zde:
http://paulczynski.blog.idnes.cz/c/61464/Panove-hrajte-si-s-kacerem-nebo-s-cim-chcete.html#t2

Autor: Petr Paulczynski | neděle 14.12.2008 20:45 | karma článku: 26,54 | přečteno: 3360x